15 / 05 / 2024

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi ile 0212 939 55 33 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 400 adet daireden oluşan projede satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak.

Vadipark Seyrantepe projesinin tüm detayları!

Vadipark Seyrantepe projesinin tüm detayları netleşti. Artaş - Aydınlı Ortaklığı'nın yeni projesi Vadipark Seyrantepe'de 234 daire ve 92 ofis olacak...

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatları 2+1'lerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sağlanıyor...

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Aydınlı yatırımcıların 5 sulama projesine 106 bin lira destek!

Aydınlı yatırımcılar tarafından "Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi" programı kapsamında başvurusu yapılan 5 adet başvuru kabul edildi.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler Aydınlı projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları!

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 430 bin liradan başlıyor. 744 konuttan meydana gelen Lokum Evler projesinde daire teslimleri Mart 2017 tarihinde gerçekleştiriliyor...

Sivrihisar Aydınlı-Çeltik Yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Sivrihisar İlçesine bağlı Ballıhisar, Ahiler, Aydınlı ve Çeltik grup yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Hatay Kırıkhan Aydınlı Mahallesi’nde kanal hattı çalışmaları sürüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi’nde kanal hattı problemi olan noktalar için başlatılan çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı.

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi Haberi

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33 olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de inşa edilecek.


Vadistanbul Teras etabının hemen yanında olan Seyrantepe Vadipark Konutları Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında yükselecek. 


Mart - Nisan aylarında satışa çıkması planlanan Kağıthane Vadipark Rezidans 45 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Projede toplamda 400 adet konut yer alıyor.


Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi

Tel: 0212 939 55 33

Web: www.vadiparkseyrantepe.com

Özge...