07 / 05 / 2024

Artaş Grubunun 3 yeni konut projesi

Artaş Grubunun 3 yeni konut projesi

Artaş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, İstanbul Topkapı'da Kale Endüstrisi Holding'in arsası üzerinde yapımına başladığı Avrupa Konutları Kale projesinin ardından 3 yeni projeye başlıyor.

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Kira bedelinin tespiti davasında bu 3 şarta çok dikkat!

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan yüksek gerilim sık sık gündeme gelirken, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de kira bedelinin tespiti davası için önemli olan 3 şartı açıkladı.

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Artaş Avrupa Konutları 4 Atakent 2017 güncel fiyatları!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları 4 projesi İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor...

Artaş İnşaat'tan 3 bin yeni konut!

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları 580 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri yer alıyor...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

7 blok şeklinde yükselecek olan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

3.havalimanı inşaatında denize dolgu iddiası TBMM'de!

İstanbul'da, hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatında denize dolgu yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.

Artaş Kayaşehir Avrupa Konutları!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projede daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Artaş Kayaşehir Avrupa Konutları daire alanları 97,2 metrekareden başlıyor.

FRHI, Mekke’deki 3 yeni otelini İstanbul’da tanıtacak!

FRHI grubunun Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak.

Artaş Avrupa Konutları Kayabaşı Evleri!

Artaş Avrupa Konutları Kayabaşı Evleri 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 152 bin 231 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Artaş Grubunun 3 yeni konut projesi Haberi

Artaş Grubunun 3 yeni konut projesi

Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, "Çobançeşme-Ataköy'de yine Kale Endüstri Holding'in arazisinde ofis ve rezidanstan oluşan bir projemiz olacak. Ayazağa'da ortaklarımızla hayata geçirdiğimiz Vadistanbul projemizin 3. etabım da bu dönemde satışa çıkaracağız. Ayrıca Kayaşehir'de de projemiz olacak" dedi. Bugüne kadar 11 bin 500 konutun teslimini yaptıklarım belirten Çetinsaya, temmuz ayında Tema İstanbul'daki konutların da eklenmesiyle bu rakamın 15 bin 600'e çıkacağını kaydetti. 



3 BİN 500 -4 BİN LİRA MAKUL 

Konut fiyatlarının yükselmesinin kendisini üzdüğünü belirten Süleyman Çetinsaya, "Fiyatlar ne kadar yükselirse o kadar az insana ulaşırız" diye konuştu. 



Çetinsaya, "Orta ve alt gelir grubu ev sahibi olmak istiyor. Ancak fiyatların bu seviyeye gelmesiyle ulaşılabilir olmaktan uzaklaşıyor. Metrekare fiyatının 3 bin 500 ile 4 bin lira arasmda olması...