05 / 05 / 2024

Artaş İnşaat Ataşehir ofis projesi

Artaş İnşaat Ataşehir ofis projesi

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Artaş İnşaat markalı projelerinde avantaj sunuyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı Yamanevler ve Başakşehir projelerinde konut alıcılarına 180 ay 0,99 vade oranı ile ödeme imkanı sunuyor...

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın annesi Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti.

Artaş İnşaat, 2017'de 6 bin 631 konut inşa edecek!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2017 hedeflerini anlattı. Çetinsaya "2017'de devam eden projelerle birlikte 6 bin 631 konut, 550 bin 17 metrekareyi bulan ofis ve ticari alan inşa ediyoruz." dedi.

Artaş İnşaat, 2017 yılında proje atağına geçecek!

Artaş İnşaat, devam eden 5 projenin yanı sıra bu yıl 5 yeni projeye başlıyor. İnşaat yatırımlarını toplam 2 milyon 825 bin metrekare alanda sürdürecek olan firmanın toplam satılabilir alanı ise 1 milyon 530 bin metrekareyi bulacak.

Artaş İnşaat Ataşehir ofis projesi Haberi

Artaş İnşaat Ataşehir ofis projesi


SPDO Mimarlık tarafından tasarlanan Avrupa Office projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor. Avrupa Office Ataşehir projesi Artaş İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Avrupa Office Ataşehir projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin tam karşısında hayata geçiriliyor. Avrupa Office Ataşehir projesi 38 katlı tek kule olarak planlandı. Projede ofis ve dükkanlar olacak.




Gülcihan...