15 / 05 / 2024

artaş otelleri

artaş otelleri

Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesinde yer alan otellerin sahipleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalığını arttırmak için, dün Ahırkapı sahilindeki atıkları topladılar...

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması planlanan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi kapsamında projelendirme çalışmaları devam ediyor. Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci de başladı.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı. Rezidans daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışların Nisan-Mayıs gibi başlaması planlanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin büyüklükleri maksimum 210 metrekareden oluşuyor.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

Artaş Eclipse Maslak Business satılık!

Artaş Eclipse Maslak Business satılık dükkan fiyatları 911 bin TL'den başlıyor. 40 katlı 2 kuleden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi!

Eclipse Maslak projesinde 120 aya kadar 0,85 faizle vade yapılıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi...

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ulaşım!

Teslimleri 2016 yılı Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Avrupa Konutları Kale Evleri 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Artaş Grubu 3 yeni projeye başlıyor!

Son 10 yılda 13 bin konut hayata geçiren Artaş Grubu, İstanbul merkezli yeni projeler için kolları sıvadı. Grup Çobançeşme, Göktürk Arıcılar ve Cendere Vadisi'nde 3 yeni kentsel dönüşüm projesi üretecek.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık dairelerin büyüklükleri 77 metrekareden başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat fiyatları!

Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat fiyatları...

Artaş İnşaat 1 haftada 400 konut sattı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da hayata geçireceği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde daireler hızla sahiplerini buluyor. İlk hafta içinde 400 konutun satıldığı projenin son daireleri de satışa sunuldu. Projedeki 2016'da teslim edilecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'de dükkan ve ofislerde ön talep süreci başladı!

Dükkan ve ofislerde ön talep sürecinin başladığı Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'de 52 ofis ve 30 ticari ünitenin yanı sıra 599 konut yer alıyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları!

Eclipse Maslak Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları ne kadar?

artaş otelleri Haberi

artaş otelleri

Herkes, sağlıklı ve dengeli bir doğal çevrede yaşamak hakkında sahiptir. Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesinde yer alan BW Plus The President Hotel, BW Citadel Hotel ve Radisson Blu Hotel Kayseri’nin çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalığını arttırmak için, dün Ahırkapı sahilindeki atıkları topladılar.

“Sürdürülebilir bir dünya için sürdürülebilir bir çevre” olması gerektiğinin altını çizen Artaş Grubu otelleri çalışanları, onlarca torba çöp atığını toplayarak, her yıl olduğu gibi Ahırkapı sahil bandını çöplerden temizlemiş oldular.   

BW Plus The President Hotel Genel Müdürü Burak Aydın, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, otellerin Teknik Müdürü Erdoğan Işıklar dahil turizm çalışanları, kente gelen turistlerin uğrak noktası olan Ahırkapı sahilini kirleten, plastik şişe, cam, pil ve kağıt atıklarını topladılar. Çevreye duyarlı yaklaşımları nedeniyle her...