06 / 05 / 2024

artaş temapark

artaş temapark

Theme Park Halkalı Evleri TOKİ arazisi üzerinde Halkalı'da inşa ediliyor. Theme Park Halkalı Evleri fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 TL'den başlıyor...

Emlak Konut Kayabaşı'nda 6'ncı etabı Artaş İnşaat kazandı!

Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 6. Etap'ta hasılat paylaşımı yöntemiyle satışa çıkardığı 90 dönümlük arsa ihalesinin ikinci oturumu dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 350 milyon 450 bin lira ile Artaş İnşaat verdi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kayaşehir projesi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kayaşehir projesi 89 bin 246,72 metrekare olan arsa üzerinde yükselecek. Park Mavera 2. etabın yanında hayata geçirilecek olan projenin mayıs ayında satışa çıkması planlanıyor.

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif Artaş'tan!

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsa satışı ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi. İhalenin 1. oturumuna da en yüksek teklifi Artaş İnşaat vermişti.

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap ihalesine en yüksek teklif Artaş'tan!

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 1. oturumuna en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Mehmet Uzuner vefat etti!

İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart Salı günü vefat etti. Cenazesi 4 Mart 2015 Çarşamba günü defnedilecek olan Uzuner için Artaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplamaya devam eden projenin Nisan - Mayıs gibi satışlarına başlaması planlanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde henüz projelendirme çalışmaları devam ediyor. Ön talep sürecinin devam ettiği Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde satışların Nisan Mayıs gibi başlaması hedefleniyor.

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması planlanan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi kapsamında projelendirme çalışmaları devam ediyor. Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci de başladı.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı. Rezidans daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışların Nisan-Mayıs gibi başlaması planlanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin büyüklükleri maksimum 210 metrekareden oluşuyor.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

Artaş Eclipse Maslak Business satılık!

Artaş Eclipse Maslak Business satılık dükkan fiyatları 911 bin TL'den başlıyor. 40 katlı 2 kuleden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

artaş temapark Haberi

artaş temapark


Theme Park Halkalı Evleri İstanbul Küçükçekmece - Halkalı ilçesinde yükseliyor. Theme Park Halkalı Evleri projesi Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından ortak olarak inşa ediliyor. 


Theme Park Halkalı Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Halkalı'da yer alan Theme Park Halkalı Evleri TOKİ'ye ait arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Theme Park Halkalı Evleri projesinde yer alan stüdyo daireler iptal edildi. Fuar alanının da iptal edildiği Theme Park Halkalı Evleri projesinde konut, ofis, otel, AVM, kültür ve sanat alanları bulunuyor. Theme Park Halkalı Evleri'nde iptal edilen fuar alanının yerine ne yapılacağı henüz belli değil.


Konut alanlarının 40 ile 190 metrekare arasında değiştiği Theme Park Halkalı Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Theme Park Halkalı Evleri'nde 4...