07 / 05 / 2024

Arte Blue Arte İnşaat projesi

Arte Blue Arte İnşaat projesi

Arte Blue Alacaatlı ev fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Arte Blue Evleri projesinde 336 adet konut yer alıyor...

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Nus Arte nerede?

Nus Arte nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nus Arte nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nus Arte fiyat listesi!

Nus Arte fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nus Arte fiyat listesi ve proje detayları...

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Bekir Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilme fırsatı sunuyor, Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla önemli bir başarıya imza attıklarını söylüyor.

Arte Blue Arte İnşaat projesi Haberi

Arte Blue Arte İnşaat projesi


19 bin 122 metrekare alanda yükselen Arte Blue projesi Arte İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Arte Blue Evleri projesinde 2+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.


Üç blok halinde yükselen Arte Blue projesi 336 konuttan oluşuyor. Arte Blue projesi Ankara Çayyolu'na bağlı Alacaatlı Mahallesi'nde inşa ediliyor.



Arte Blue Alacaatlı ev fiyatları!


Arte Blue Alacaatlı ev fiyatları 2+1'lerde 325 bin TL ile 355 bin TL, 4+1'lerde 490 bin TL ile 600 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Arte Blue Ankara projesinde teslimlerin Mayıs 2019 yılında yapılması planlanıyor. Arte Blue Ankara projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres : Alacaatlı Mah. 4835. Cad. Çayyolu – Ankara


Tel : 0312 238 30 00

Web : http://www.arteblue.net/

Gülcihan...