03 / 05 / 2024

Arthur Miller Real Estate ankara

Arthur Miller Real Estate ankara

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına fırsat sunuyor...

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

İzmir'deki girişimci adaylara emlakçılık fırsatı sunuluyor!

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, "Bölge Korumacılığı" sistemine dayalı franchise modeli, izmir'deki girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Arthur & Miller Real Estate'ten Ankaralı girişimcilere fırsat!

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına fırsat sunuyor...

Arthur kasırgası Kanada’yı vurdu!

ABD’nin Florida eyaletinde iki gün önce başlayan tropik Arthur kasırgası, Kanada’da etkili olmaya başladı.ABD’nin güneyinde başlayan ve kuzeye ilerleyen kasırga Kanada’da hayatı olumsuz etkiledi..

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Stephan Henry Brunner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik satın aldı!

Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.

Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Real Türkiye'nin Beğendik'e satışının tüm 12 mağazayı ve Genel Müdürlüğü kapsadığı belirtilerek, "Bu gelişme ile Real, tamamen Almanya'daki operasyonunun başarılı bir şekilde gelişmesine odaklanacaktır" ifadesi kullanıldı...

Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Sultan Real Estate Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Real Estate Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Fehaid A Altemyatt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Turkmall Real Estate Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı!

Haziran ayı itibariyle, 2005 yılından beri birlikte olduğu Turkmall Real Estate A.Ş.'nin "Gayrimenkul Direktörü" olarak atandı. Şükrü Cem Akçay evli ve bir çocuk babası.

Arthur Miller Real Estate ankara Haberi

Arthur Miller Real Estate ankara

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor. Diğer markalı gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden farklı olarak "Düşük ofis sayısı, yüksek hizmet kalitesi" prensibini esas alan Arthur & Miller Real Estate, yeni katılacak franchise ofislerine "Bölge Korumacılığı"nm yanı sıra eğitim, CRM destekli teknolojik alt yapı, hukuk ve reklam desteği sağlıyor. 


BAŞKENT İÇİN YATIRIM MALİYETLERİNİ MİNİMUMDA TUTTUK 

Öncelikle, aynı bölgede çok sayıda franchise yerine, sayıca az ancak kaliteli hizmet veren ofisler hedeflediklerini belirten Arthur & Miller Real Estate Franchise Koordinatörü Bülent ARMAN; Bölge Korumacılığı'na dayalı bu anlayış sayesinde Arthur & Miller ofislerinin, kendi lokasyonlarında, ileride aynı marka altında...