04 / 05 / 2024

Arthur Miller yeni franchise şubeler

Arthur Miller yeni franchise şubeler

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor...

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Yeni doğalgaz boru hattından ilk sevkiyat 2016'da!

Gazprom CEO'su Alexei Miller, Rusya'nın yapacağı yeni hattan Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi...

Gazprom'dan Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatı açıklaması!

Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

İzmir'deki girişimci adaylara emlakçılık fırsatı sunuluyor!

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, "Bölge Korumacılığı" sistemine dayalı franchise modeli, izmir'deki girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Arthur & Miller Real Estate'ten Ankaralı girişimcilere fırsat!

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına fırsat sunuyor...

Miller Yapı'dan yeni yıla özel ev ve araba kampanyası!

Çanakkale'de yaptıkları lüks konut inşaatının Mart 2015'de teslim edileceğini belirten Miller Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, yeni yılın sürpriz kampanyasını açıkladı.

Gazprom'dan 63 milyar metreküplük yeni boru hattı!

Rus Enerji şirketi Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesinden vazgeçildiğini belirtmesinin ardından, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edileceğini kaydetti

Gazprom'dan Türkiye'ye yeni boru hattı!

Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Güney Akım projesinin sona erdiğini, Türkiye topraklarında 63 milyar metreküp kapasiteli yeni boru hattı inşa edileceğini belirtti. İşte hatla ilgili ayrıntılar...

Arthur&Miller, 80 bin TL'ye emlak ofisi açıyor!

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor...

Arthur Miller yeni franchise şubeler Haberi

Arthur Miller yeni franchise şubeler

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor. 


Arthur&Miller Real Estate, 2002 yılından bu yana konut ve ticari gayrimenkul alım, satım, kiralama, danışmanlık, değerleme hizmeti veriyor. Türkiye'nin çeşitli illerine franchising verecek olan firma, yeni yatırımcılar arıyor. Arthur&Miller Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Levent Arman, franchising'in inandıkları bir büyüme modeli olmasına karşın, bu konuda seçici davrandıklarını söylüyor. 


Birçok markanm aksine merkez ofislerinde emlak alım, satım, danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade eden Arman, 2012 yılı sonunda Arthur&Miller Commercial markasıyla sadece ticari/kurumsal müşterilere yönelik departman da oluşturduklarını belirtiyor. 


YEDİ ŞUBESİ VAR 


Bugün yedi şubesiyle faaliyet gösteren şirket, öncelikli olarak istanbul, Arthur&Miller REAL ESTATE Ankara,...