08 / 05 / 2024

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Uzer tarafından kuruldu.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ahşap zemin seçimi nasıl yapılır?

Seçtiğiniz zemin ahşap veya halı olabilir. Ve daha çok görüldüğü üzere her ikisinin olduğu seçimleri tercih edebilirsiniz. Ama bu seçimi yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

İzmir'deki halıcılar, Almanya pazarını keşfedecek!

İzmir'deki halıcılar, Almanya'da düzenlenen iki ayrı fuara katılacak. Sektörün İzmirli temsilcileri, hem Heimtextil-Uluslararası Ev Tekstili hem de Domotex-Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katılıp, ülkede Ar-Ge çalışması yapacak

İHİB 7. Halı Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Halı ve zemin kaplamaları fuarı, Domotex Middle East İstanbul, bu yıl 7-10 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy – İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. Türkiye’nin uluslar arası halı sektöründeki yüzü İstanbul Halı İhracatçıları Birliği fuarın açılış günü

Domotex halı ve zemin fuarı açıldı!

Türkiye'nin ve Ortadoğu bölgesinin halı ve zemin kaplamaları alanındaki en büyük fuarı DOMOTEX Middle East, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, 10 Kasım'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçi ağırlamaya devam edecek...

İstanbul'a yeni halı müzesi yapılıyor!

Adnan Ertem, müzede 1200’lü yıllardan başlayan ve günümüze kadar devam eden birçok halı örneklerinin bulunacağı söyledi. Ertem, müzede Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait 20002500 civarında halının sergileneceğini açıkladı.

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;a)Konusu ile ilgili olmak üzere iç ve dış zemin üzerinde uygulanacak olan Halı,halıfleks plastik PVC esaslı ve Epoksi zemin kaplama malzemeleri,Poliüretan malzemeleri, Akrilik reçine zemin kaplama Malzemeleri,Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyon,dış cephe izolasyonu,ısı yalıtımlı dış cephe kaplama işleri yapmak . b)Konusu ile ilgili olmak üzere inşaat işlerini yaparken gerekli olacak demir,saç,kereste,tuğla kum çakıl,çimento,kireç kiremit ,kapı,cam,boya,kalebodur,fayans,granit plastik PVC,ve tüm zemin kaplama malzemelerini ve bunlarla kullanılan araç ve gereçlerin ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapmak c)Şirket konusu ile ilgili otel,motel,bar,pansiyon ,tatil köyleri,hastahaneler,resmi devlet daireleri veözel...