29 / 04 / 2024

Artı1 Mühendislik İnşaat nerede

Artı1 Mühendislik İnşaat nerede

Artı1 Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 27 Ekim'de kuruldu.

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Turan tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Industat Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Industat Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yüksel tarafından kuruldu.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Fkb Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkb Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli Kemal Bişirici tarafından kuruldu.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Artı1 Mühendislik İnşaat nerede Haberi

Artı1 Mühendislik İnşaat nerede

Artı1 Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 27 Ekim'de kuruldu.

Artı1 Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirket Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır. 1-Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek,doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak,  2-Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile işleyen konut ve işyerlerinde kullanılan ısıtma soğutma ve havalandırma cihazları ile bunların yedek parçalarının alımı, satımını yapmak 3-Yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı, su şartlandırma tesisatı, pis su ve temiz su tesisatı, endüstriyel tesisat, asansör tesisatı, otomatik kontrol sistemleri soğutma tesisatı ve bunların izolasyon ve...