12 / 05 / 2024

Artıbir Gayrimenkul Değerleme

Artıbir Gayrimenkul Değerleme

Vakıf GYO portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited  Başakşehir’de  30 bin TL sermaye bedeli  Onur Öztürk tarafından kuruldu.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Martı GYO, Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Panora GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılı için Artı Bir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Reysaş GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Reysaş GYO 2019 yılı için A Artıbir Gayrimenkul Değerleme ve Rehber Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile anlaştı...

Gayrimenkul Değerleme Sistemi geliştirilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, kamulaştırma, toplulaştırma ve imar uygulamalarının etkililiğini artırmak ve piyasanın daha sağlıklı işlemesini sağlamak için Gayrimenkul Değerleme Sistemi'nin geliştirileceği açıklandı.

Halk GYO 2018 değerleme firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 değerleme firması olarak A Artıbir Gayrimenkul Değerleme ve Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı. 

İdealist GYO, Artıbir Gayrimenkul Değerleme'yle anlaştı!

İdealist GYO 2017 yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyünde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Artıbir Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.

Artıbir Gayrimenkul Değerleme Haberi

Artıbir Gayrimenkul Değerleme

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması ve yıl içinde değerleme yaptırılması gerekecek gayrimenkuller için değerleme hizmeti verecek firma tespitini yaptı.


Yıl sonu portföy değerlemesi işinin, AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına yaptırılmasına, yıl içinde ihtiyaç duyulacak taşınmazların değerlemesi işi için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile  Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına yaptırılmasına karar verildi. 


Açıklama:

Şirketimizin 31.01.2017 tarihli toplantısında;

Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması ve yıl içinde değerleme yaptırılması gerekecek gayrimenkuller için değerleme hizmeti verecek firma tespiti ile ilgili olarak;

- Yıl sonu portföy değerlemesi işinin,  AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına yaptırılmasına,

- Yıl içinde ihtiyaç duyulacak taşınmazların değerlemesi işi için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile  Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına...