09 / 05 / 2024

Artvin Merkez Şehir İmar Planı

Artvin Merkez Şehir İmar Planı

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

TOKİ'nin 408 yeni konutu için büyük gün yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin Merkez projesindeki 408 konut yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi başvurusu bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 292 konutluk Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki 1 daire için başvurular bugün alınmaya başlanacak.

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Kırşehir Merkez'de 8 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan 8 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap 2017 başvuru!

TOKİ'nin Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunulacak.

Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı?

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı? Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Merkez Kayaşehir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Nevşehir Merkez dönüşüm projesi seneye kaldı!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde son aşamaya gelindiğini belirtmişti.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı Haberi

Artvin Merkez Şehir İmar Planı

Yeşil Artvin Derneği tarafından Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması düzenlendi.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Artvin Barosu Toplantı Salonu'nda düzenlenen  ve TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Başkanı Orhan Kasap’ın okuduğu basın açıklamasında, TMMOB Artvin İl Koordinasyon Kurulu’nun öncülüğünde, Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Artvin’de yaşayan pek çok vatandaşın da davacı olduğu ve bu konuda planların nüfus projeksiyonunun, sosyal ve teknik altyapı alanları açısından eksikliklerin olduğuna; çevre düzeni planı ile uyumsuz olduğuna; kıyı kenar çizgisinin planlara işlenmemiş olduğuna ve jeolojik olarak alanların yapılaşmaya açılması konuşuldu.

Kasap, oda olarak açtıkları Artvin Belediye Meclisi’nin...