02 / 05 / 2024

Artvin Şavşat yatırımları

Artvin Şavşat yatırımları

Artvin'in Şavşat ilçesinde yabancı yatırımcılar tarafından arsa alındığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bilen tarafından kuruldu. 

Türkler Rusya yatırımlarında agresif adımlar atmalı!

Türk işadamlarına seslenen Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Rusya’daki yeni bölgelerin keşfedilmesini ve yatırımlar için daha agresif adımlar atılmasını istedi.

Hükümetin teşvik paketinde arazi yatırımlarına yer verildi!

Hükümet, yatırımları şahlandıracak teşvik paketi için çalışmalara hız verdi. 450 milyarlık yatırıma tam destek verilecek. Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, atılacak 20 adımı şöyle sıraladı:

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Artvin Şavşat yatırımları Haberi

Artvin Şavşat yatırımları

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesinde yabancı yatırımcılar tarafından arsa alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Bayraktutan önergesinde "Kamuoyunda yaygın bir şekilde Artvin ili Şavşat ilçesinde yabancı yatırımcıların arsa, mülk alıp turizm yatırımı yapılacağı ifade edilmektedir. Özellikle geçtiğimiz yıl Şavşat'ın Karagöl mevkiinde ve yine Meydancık'ın Papart Vadisinde turizm amaçlı yatırım yapılacağı iddia edilmişti." diyerek bu bağlamda 2 soru sordu.

 

Bayraktutan'ın soruları

1- Artvin'in Şavşat ilçesinde Arap yatırımcılar tarafından bir arsa veya mülk gibi satın almalar gerçekleşmiş midir?

2- Söz konusu iddiaya istinaden Papart vadisinde ve Karagök çevresinde herhangi bir turizm yatırımı gerçekleşecek midir? Yabancı yatırımcıların bir girişimi mevcut...