28 / 04 / 2024

Artyol Mühendislik Sinan Türkkan kimdir

Artyol Mühendislik Sinan Türkkan kimdir

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, Artyol Mühendislik firmasını 1987’de kurdu. Türkkan, mühendislik-mimarlık hizmetleri, güçlendirme proje ve uygulamaları, karbon fiber projesi ve uygulamalarını sürdürmektedir.

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Cebeci tarafından kuruldu.

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

Bozan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bozan tarafından kurulu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Baş ve Sinan Baş tarafından kuruldu.

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Susuz tarafından kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Shk Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shk Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaya ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu.

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Artyol Mühendislik Sinan Türkkan kimdir Haberi

Artyol Mühendislik Sinan Türkkan kimdir


Sinan Türkkan kimdir?


12 Şubat 1962’de İstanbul’da doğan Sinan Türkkan, 1979’da Üsküdar Burhan Felek Lisesi’ni  bitirdikten sonra, 1984’te Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


Mezun olduktan kısa bir süre sonra, 1987 yılında Artyol Mühendislik’i kuran Türkkan, şirketle birlikte mühendislik-mimarlık hizmetleri, güçlendirme proje ve uygulamaları, karbon fiber projesi ve uygulamaları ile son dönemde kentsel dönüşüm alanında çalışmalara imza atmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Sinan Türkkan, İngilizce bilmektedir.



Sinan Türkkan ve Artyol Mühendislik!


1987 yılında Türkkan Mühendislik Hizmetleri adı altında statik betonarme projeler yaparak başlayan çalışma hayatı, 1992 yılında ART-YOL Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ltd.Şti. kurulması ile devam etti. 1994 yılında Kartal Maltepe’de 11 katlı dört blokta güçlendirme çalışmasına İTÜ danışmanlığında yaparak başladı. Daha sonra pek çok yanan veya hasar gören...