06 / 05 / 2024

Arven 1071

Arven 1071

Yıkın tarihte Arven 1071, Arven Konak, Kasr-ı Arven, Kasr-ı Sümer gibi projeleri vatandaşların beğenisine sunan ARVEN Yapı, şimdi de yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanlarını da halka sunuyor.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Taha Sever tarafından kuruldu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Ani Harabeleri'ndeki Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek!

Sultan Alparslan'ın 1071'de Malazgirt Savaşı'nı kazanmasından sonra, bugün Ani Harabeleri olarak bilinen yerde yapılan Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Solo Levent fiyatları 2018!

Solo Levent fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığında hayata geçirilecek projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler bulunuyor. 

Solo Levent'te 496 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen Solo Levent projesi Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığı imzasını taşıyor. Fiyatların 496 bin TL'den başladığı projede 111 daire yer alacak.

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Meriç ve Mehmet Şirin Artan ortaklığından Başakşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Malazgirt'te imar toplantısı yapıldı!

Muş’un Malazgirt Belediyesinin hayata geçirdiği "1071’den 2071’e Malazgirt" projesi kapsamında vatandaşlara 18. Madde anlatıldı.

Arven Flora fiyat!

Toplam 217 adet konut , 43 adet ticari ünitelerden meydana gelen Arven Flora fiyat listesi 235 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Arven 1071 Haberi

Arven 1071

Yıkın tarihte Arven 1071, Arven Konak, Kasr-ı Arven, Kasr-ı Sümer gibi projeleri vatandaşların beğenisine sunan ARVEN Yapı, şimdi de yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanlarını da halka sunuyor.

Arven Yıpı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, "Ülkemiz üzerinde pek çok kirli oyunun oynandığını belirterek, "Tam istikrarı yakaladık dediğimiz zamanlarda şer odaklan taralından gerek siyası gerek ticari alanlarda olumsuz olaylar meydana geliyor. Hal böyle iken bizim de bu duruma karşı kayıtsız kalmamız söz konusu olamazdı. 


Devletimiz ülkemizdeki ticari hayatın sekteye uğramaması için gerekli hamleleri yaptı ve yapmaya devam ediyor. Biz de bu koşullarda üzerimize düşeni yapma gayreti ile sektörümüz durgun olmasına rağmen işlerimizi hızlandırdık, inşaat sektörünün ekonomimizin lokomotifi konumunda yer aldığını ve bu şartların geçeceğinin farkındayız. Ülkemizin...