06 / 05 / 2024

Arven

Arven

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Solo Levent fiyatları 2018!

Solo Levent fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığında hayata geçirilecek projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler bulunuyor. 

Solo Levent'te 496 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen Solo Levent projesi Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığı imzasını taşıyor. Fiyatların 496 bin TL'den başladığı projede 111 daire yer alacak.

Arven Flora fiyat!

Toplam 217 adet konut , 43 adet ticari ünitelerden meydana gelen Arven Flora fiyat listesi 235 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Arven Flora Kayseri fiyatları!

Arven Flora Evleri Kayseri İldem'de Arven Yapı tarafından hayata geçirildi. 60 ay vade imkanı bulunan projede 1.500 TL aylık taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Arven Flora İldem'de 235 bin TL'ye 3+1!

6 blok şeklinde dizayn edilen Arven Flora Kayseri Evleri Arven Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 217 adet konut , 43 adet ticari ünitelerden meydana geliyor.

Arven Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arven Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet emin Balay tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arven Yapı'da yüzde 20 peşinatla 120 ay vade imkanı!

Yıkın tarihte Arven 1071, Arven Konak, Kasr-ı Arven, Kasr-ı Sümer gibi projeleri vatandaşların beğenisine sunan ARVEN Yapı, şimdi de yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanlarını da halka sunuyor.

Arven Yapı: Kınaş Yapı'nın ismi değişti!

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ergin Kaan Cesur Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Esenyurt, Akkoza Begonya Blokları'nda kuruldu.

Arven Haberi

Arven

Hamdi Kınaş'ın tutuklanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Kınaş Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, şirketin paralel yapıyla anılmasını istemedikleri için isim ve logo değişikliğine gidileceğini ifade etmişti. Geçen bir aylık sürede isim ve logo önerilerini değerlendirdiklerini belirten Orhan Say, şirketin yeni adının 'Arven' olmasına karar verdiklerini kaydetti. 


Düzenlediği basın toplantısında konuşan Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, "Bundan yaklaşık 1 ay önce şirket unvanımızı ve markamızı değiştirme kararı almıştık. Bu kararımızı da hem basın mensupları hem de basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyu ile paylaşmıştık. Yeni isim arayışı sürecimizde hem çevremizden hem de profesyonel kişilerden destek aldık. Pek çok kesimden çok güzel isim önerileri geldi ve ilgi de gerçekten büyük oldu. Bu ilgiden dolayı gerçekten herkese teşekkür ediyoruz....