06 / 05 / 2024

Arzu Akın Şekercioğlu

Arzu Akın Şekercioğlu

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın, Arzu Akın Şekercioğlu, Esra Akın, Dila Özsoy, Hüseyin Özsoy tarafından 21 Nisan'da kuruldu.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu teslim tarihi Ekim 2017 olarak belirlendi. 348 daire ve 48 dükkanın bulunduğu Nidapark Başakşehir projesinde dairelerin fiyatları 552 bin liradan başlayarak değişiyor.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi ile 444 4 846 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılının son çeyreğinde son teslim edilmesi öngörülüyor.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın, Arzu Akın Şekercioğlu, Esra Akın, Dila Özsoy, Hüseyin Özsoy tarafından 21 Nisan'da kuruldu.

Çinli rahibin yaptırdığı Krue Se Camisi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Çinli rahibin yaptırdığı cami, ziyaretçi akınına uğruyor...

Yiğit Akü'nün hedefinde 130 ülke var!

Halen 80 ülkeye ihracat yapan Yiğit Akü'nün Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, özellikle gümrük duvarlarını aşamadıkları bazı ülkelerde işbirlikleri gerçekleştireceklerini, ihracat yaptıkları ülke sayısını 130’a çıkaracaklarını söyledi

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı.

Arzu Akın Şekercioğlu Haberi

Arzu Akın Şekercioğlu


Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın, Arzu Akın Şekercioğlu, Esra Akın, Dila Özsoy, Hüseyin Özsoy tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. I-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Hakkında a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...