04 / 05 / 2024

As Çukurova 36 ay 0 faiz

As Çukurova 36 ay 0 faiz

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

A101’den ekim müjdesi! Tat horoz fasulye 46,90 TL’ye, Tusaş domates salçası 36,90 TL’ye, döküm sahan 319 TL’ye düştü!

A101, ekim ayına sürprizlerle dolu indirim kampanyasıyla girdi. Bu kapsamda, Tat horoz fasulye 46,90 TL’ye, Tusaş domates salçası 36,90 TL’ye, döküm sahan 319 TL’ye düşecek. İşte 5 Ekim 2023 A101 fiyat listesi...

Carrefour’dan müjde! Yudum ayçiçek yağı 129,90 TL’ye, domates salçası 36,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 50,85 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour, yeni aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Carrefour’da 27 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Yudum ayçiçek yağı 129,90 TL’ye, Tat domates salçası 36,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 50,85 TL’ye düştü. İşte detaylar...

Çukurova Havalimanı'nın inşası TBMM gündeminde!

2013'te yapımına başlanılan Çukurova Havalimanı'nın inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a soru önergesi gönderdi.

Adana Aslan City projesinin temeli atıldı!

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor.

As Çukurova Gayrimenkul, Çukurova'da ev sahibi yapıyor!

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, "Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz!

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Çukurova Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova projesinin 36 ayda bitirilmesi planlanıyordu, Temmuz 2014'te yarım bırakıldı. Altyapı için bugüne kadar 60 milyon Euro harcandı ancak yüzde 20'si tamamlanabildi.

Çukurova Havalimanı inşaatı kredi temininden dolayı durdu!

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin ikinci büyük havalimanı özelliğindeki Uluslararası Çukurova Havalimanı’nın inşaatı ‘kredi teminindeki’ tıkanıklık dolayısı ile durdu. Çukurova Havalimanı inşaatının 36 ayda tamamlanması planlanıyor.

As-El firması inşaat sektöründe lider projelere imza atıyor!

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

Çukurova Tower standına gelenler peşinatı Şubat 2015’te ödüyor!

İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’a imza atan Çukurova Gayrimenkul, bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor.

As Çukurova 36 ay 0 faiz Haberi

As Çukurova 36 ay 0 faiz

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 18 ayda gerçekleşeceği Aslan City projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 


Adana'nın Sarıçam ilçesinde inşa edilen Aslan City Evleri'nde yüzde 19 peşinatta, kalan bedel için inşaat bitimine kadar ara ödeme veya aylık 1.500 TL taksitlerle ödeme yapılıyor. 


Aslan City Adana'da 2 oda 1 salon ev fiyatları 160 bin TL ile 200 bin TL, 3 oda 1 salon ev fiyatları ise 200 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. 


Tel: 0322 433 14 14

Web: http://www.ascukurova.com.tr/

Özge...