08 / 05 / 2024

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Haberi

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün  Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu. 


As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul malların satışında bir sözleşmeye dayalı olarak aracılık-komisyonculuk yapmak,  Yine bir sözleşmeye dayalı olarak bir ücret yada belirlenen bir bedel karşılığında her türlü satışlara aracı olmak-komisyonculuk yapmak ,  Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her...