08 / 05 / 2024

AS Volkan Altyapı iletişim

AS Volkan Altyapı iletişim

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu.

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu.

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun inşası haziranda başlayacak!

Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Zorana Mihajlovic "Otoyol projesinin Sırbistan tarafında bulunan Sremska Raca-Kuzmin bölümünün inşasına haziranda başlanacak" dedi.

İstanbul depreminde binalar yıkılmayacak, altyapı çökecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Örgün Tutay, olası büyük depremde İstanbul’u bekleyen asıl tehlikenin bina yıkımından çok altyapının çökmesi ve yaşanacak kaos olacağına dikkat çekti.

Sanayi sitelerinin inşasına KDV istisnası!

Organize sanayi bölgelerinin altyapı yatırımları ile küçük sanayi sitelerinin inşasına ilişkin tüm alımlar Katma Değer Vergisi'nden istisna olacak.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Geyve’nin altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Geyve’de tamamlanan ve devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili bilgiler veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve’de 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı" dedi

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi, Kadri Güzenge ve Volkan Özer ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi, Özaltım İş Merkezi'nde kuruldu.

Sakarya Pamukova’ya 35 milyon liralık altyapı yatırımı!

Pamukova’da hayata geçirilen altyapı çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Pamukova’da 77 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımız sonlandı. Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşası ise sürüyor" dedi

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

İnşası devam eden Büyükşehir Belediyesi Altyapı Tesisleri’ne isim verilmesi için başlatılan anket sona erdi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Anketimize katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi

Yeni İpek Yolu altyapı inşaatları için yatırım fonu oluşturulacak!

ÇİN, 'Yeni İpek Yolu' planının bir parçası olarak, altyapı inşaatlarına 16.3 milyar dolar değerinde yatırım fonu oluşturacak. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, üç kıtaya oları pazarlarını birbirine bağlayacak...

AS Volkan Altyapı iletişim Haberi

AS Volkan Altyapı iletişim

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu.

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi konusu:
ALTYAPI-TÜNEL-İNŞAAT a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük...