09 / 05 / 2024

As Yapı feriköy projesi

As Yapı feriköy projesi

As Yapı Maslak ve Feriköy'deki kentsel dönüşüm projelerini bu yıl içinde hayata geçiriyor. Şirketin ayrıca 41 şantiyede devam eden projelerinin toplam maliyeti 200 milyon liraya ulaştı...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Feriköy'de 8 kat için imar izni isteniyor!

İstanbul Feriköy'de 27 yıl önce, 5 katlı olarak yapılması gereken bina, 8 kat inşa edildi. Elektrik, su, doğalgaz gibi tüm hizmetleri alan binanın 4 ay önce kolonları çatlayınca apartman sakinleri tahliye edilip bina yıkıldı.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Nilüfer Belediyesi tarım arazilerindeki yapıları yıkıyor!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım imar planında tarımsal niteliği korunacak alan olarak belirlenen bölgelerde yapılan yapıları yıkmaya devam ediyor.

İskenderun'daki eski yapılar yıkılıyor!

İskenderun’da uzun yıllar caddelerin birbirine bağlantısını engelleyen eski yapılar yıkılarak caddeler birbirine bağlanıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in başlattığı bu önemli çalışma ile trafik akışı rahatlıyor

Çelik yapılar yönetmeliği hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çelik yapılar yönetmeliğini hazırlayarak yayımlanmak üzere Başbakanlık’a gönderdi. Uluslararası norm ve standartlar dikkate alınarak yapılan bu mevzuat ile çelik yapılar yönetmeliğine kavuşmuş olacak.

Toplu yapılarda yönetici nasıl atanır?

Toplu yapı kapsamında bulunan blok yapıların her biri bağımsız bölüm maliklerinden oluşan blok kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Peki, toplu yapılarda yönetici nasıl atanır? Kaç tane yönetici seçilir?

Toplu yapılarda yönetim planı değişikliği!

Toplu yapı kapsamındaki yapı ve yerler için tamamını kapsayan bir tek yönetim plânı düzenleniyor. Peki, yönetim planı değiştirilmek istenirse ne yapılır? Toplu yapılarda yönetim planı değişikliği nasıl olur?

4. Proje ve Yapım Yönetimi 3-5 Kasım'da!

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 3 - 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre, ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 Feriköy!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Şişli Feriköy'de Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyor. Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde 94 adet daire yer alıyor...

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması tebliği!

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması hakkında tebliğ 17 Kasım 2015 tarihinde 29535 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ esasları...

Üç As Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç As Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz İncedayı tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de kuruldu.

As Yapı feriköy projesi Haberi

As Yapı feriköy projesi

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı HALUK SERT AS Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, 2013 yıkımı As Yapı olarak verimli bir yıl olduğunu söyledi. As Yapı olarak Nar Yatırını ile birlikte 2006 yılından bu yana pek çok proje geliştirdiklerini ifade eden Sert "Galata, Sirkeci ve Sultanahmet'te 20'e yakın restorasyon projesi yürüttük ve 2013 yılında da bu bölgelerde devam eden projelerimiz var. Galata'daki istanbul'un ilk tarihi bina örneklerinden biıi olan Barnathan Apartmanı da bunlardan biri. Barnathan projesindeki çalışmalarımız devam ediyor. 2014 yılında tamamlanacak restorasyon çalışmaları sonunda, bu biııa beş yıldızlı otel olarak hizmet vermeye başlayacak" diye konuştu. 


İSTANBUL'UN KALBİNDE 


Devanı eden projelere ilişkin bilgi veren Sert, şöyle devam etti: "Şu anda 41 şantiyede devam eden projelerimiz mevcut. Projelerimizin hacminin 200 milyon liraya...