02 / 05 / 2024

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da Kamil Selçuk Bekler Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kamil Ozan tarafından kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 20152te Kamil Selçuk Bekler Müdürlüğü'nde kuruldu.


Asa Elektronik İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE ELEKTRONİK Her türlüelektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri,triko ve nakış makineleri, teyp, radyo, televizyon, müzik seti, mutfak robotları,saç kurutma makinesi alım satım, tamiri, bakımı, bunlarla ilgili yedek parça aksamlarının ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alım satımı. Bu cihazların teknik servis bayiliklerini almak ve işletmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt...