02 / 05 / 2024

asansör bakım onarım sözleşmesi örneği

asansör bakım onarım sözleşmesi örneği

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Apartmanlardaki asansör bakım ücretinde sınır var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartmandaki asansör denetlemesi 10 dakika sürüyor, bu ayki fatura 371.5 TL. Yılda bir denetim oluyor ve mutlaka kırmızıya geçiriyorlar. Bu tahsilat, böyle yersiz olmuyor mu? Sınırı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Apartman sakinleri dikkat! Masraflara yönetici de ortak!

Apartman yöneticileri su, asansör bakımı, temizlik gibi apartman giderlerinden muaf tutuluyor. Peki apartman için yapılan masraflara yönetici ortak mıdır? İşte tüm merak edilenler...

Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği yayımlandı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği yayımlandı... 

Asansör demirbaş mıdır?

Taşınmaz kiralama sözleşmelerinde demirbaşlar ayrı bir öneme sahip oluyor. Peki, asansör demirbaş mıdır? Asansör giderlerini kiracı mı mal sahibi mi öder?

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Roleve İnşaat Bakım Ve Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roleve İnşaat Bakım Ve Onarım Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahim Taşdemir ve Tuğba Fırat ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hare Asansör, Artvin'de 3 milyon liralık yatırım yapacak!

Hare Asansör, bu yıl makine teçhizat yatırımları kapsamında arsa dahil 3 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

asansör bakım onarım sözleşmesi örneği Haberi

asansör bakım onarım sözleşmesi örneği

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansörün hizmete alınmasından sonra tasarlandığı biçimde, kullanım ömrü boyunca kendisinin ve bileşenlerinin, fonksiyonlarını ve güvenlik gereklerinin devamlılığını sağlamaya yönelik asansör monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yürütülen bütün işlemler, asansör bakımını kapsıyor.


Asansör bakım sözleşmesi, apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek asansör bakım sözleşmesi

İşbu sözleşme bir taraftan ...................... adresinde mukim ................ (aptmanı/sitesi) ile ................. adresinde mukim ................ şirketi arasında akdolunmuştur. Taraflar sözleşmede kısaca yüklenici ve işveren olarak anılacaklardır. 


1-Sanayi ve Ticaret Bakanlığından veya Bakanlığın yetkili kıldığı merciden alınmış olan asansör bakım firması belgesi örneği sözleşme ekinde olacaktır.


2-Yüklenici çalıştırdıkları mühendisler için kendi firmaları adına çıkartılmış olan "Serbest mühendislik ve müşavirlik belgesi" ile "Büro tescil belgesi"örneği...