02 / 05 / 2024

asansör bakım sözleşme örnekleri

asansör bakım sözleşme örnekleri

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

Evde bakım maaşına toplu sözleşme ayarı! Evde bakım maaşına yeni zam geliyor mu? Hemen bakın!

Toplu sözleşme zammından etkilenecek kalemler arasında, evde bakım yardımı da bulunuyor. Peki evde bakım yardımına ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği onaylandı ve bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi...

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018!

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi başlıyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı.

asansör bakım sözleşme örnekleri Haberi

asansör bakım sözleşme örnekleri

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansörün hizmete alınmasından sonra tasarlandığı biçimde, kullanım ömrü boyunca kendisinin ve bileşenlerinin, fonksiyonlarını ve güvenlik gereklerinin devamlılığını sağlamaya yönelik asansör monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yürütülen bütün işlemler, asansör bakımını kapsıyor.


Asansör bakım sözleşmesi, apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek asansör bakım sözleşmesi

İşbu sözleşme bir taraftan ...................... adresinde mukim ................ (aptmanı/sitesi) ile ................. adresinde mukim ................ şirketi arasında akdolunmuştur. Taraflar sözleşmede kısaca yüklenici ve işveren olarak anılacaklardır. 


1-Sanayi ve Ticaret Bakanlığından veya Bakanlığın yetkili kıldığı merciden alınmış olan asansör bakım firması belgesi örneği sözleşme ekinde olacaktır.


2-Yüklenici çalıştırdıkları mühendisler için kendi firmaları adına çıkartılmış olan "Serbest mühendislik ve müşavirlik belgesi" ile "Büro tescil belgesi"örneği...