08 / 05 / 2024

asansör bakımı yaptırma süresi

asansör bakımı yaptırma süresi

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Evde Bakım Yardımı bekleyenlere Mart 2024 müjdesi! Paralar hesaplara peyderpey yatırılmaya başlandı!

Evde Bakım Yardımı bekleyen vatandaşlara Mart 2024 müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını müjdeledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Migros’tan kişisel bakım ürünlerine yüzde 50 dev indirim! Kaçırmayın.. Migros 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri 68. Yıla özel tüm kategorilerde dev indirim yaptı. Kişisel bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim sizleri bekliyor. Peki Migros’ta hangi ürünlerde indirim var? İşte Migros 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Migros'tan kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros müjdeyi verdi! Migros, kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim yaptı. Peki, Migros'ta indirim yapılan kişisel bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

ŞOK’ta kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

ŞOK market 1 Haziran-31 Ağustos kataloğunu yayınladı. Yeni katalogda plaj ürünleri öne çıkarken Haziran ayının ilk haftasında geçerli olacak başka bir kampanya daha yaptı. 1-7 Haziran arasında Micellar temizleme suyundan nemlendirici kreme kadar kişisel bakım ürünlerinde tam yüzde 30 indirim var!

Migros'ta saç bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta Elseve markalı ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros Elseve markalı kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim yaptı. İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta L'Oreal cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta L'Oreal Paris markalı ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros L'Oreal Paris markalı cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı. İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Apartmanlardaki asansör bakım ücretinde sınır var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartmandaki asansör denetlemesi 10 dakika sürüyor, bu ayki fatura 371.5 TL. Yılda bir denetim oluyor ve mutlaka kırmızıya geçiriyorlar. Bu tahsilat, böyle yersiz olmuyor mu? Sınırı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

asansör bakımı yaptırma süresi Haberi

asansör bakımı yaptırma süresi

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

İnsanların ve/veya yüklerin taşınmasında kullanılan asansörlerin hizmete alındıktan sonra çevrenin, insanların ve canlıların sağlık ve güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde kullanımlarını sağlamak üzere; işletilmesi, bakımı, yıllık kontrolü, bakım ve servis hizmetinin denetimi ile garanti ve satış sonrası hizmetleri için uyulması gereken kuralları Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor.


Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan yönetmelik gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?


- Asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorundadır. Garanti süresi içinde bina sorumlusu ile asansörü monte eden veya onun yetkili servisi arasında aylık bakım ve servis...