17 / 05 / 2024

Asar Deresi temizleniyor

Asar Deresi temizleniyor

Düzce Belediyesi “Temiz Çevre” politikası kapsamında Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Asar Deresi için Mega Proje hazırlandı!

Düzce Belediyesi tarafından kent merkezinden geçen Asarsuyu Deresi için Mega Proje hazırlandı.

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Düzce Asar Deresi temizleniyor!

Düzce Belediyesi “Temiz Çevre” politikası kapsamında Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Asar Deresi’nde kavşak çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı. Proje Asar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Dokuzsele deresi ıslah projesi sayesinde 500 konut sel taşkınlarından kurtulacak!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Düzce Karaca Deresi üzerine köprü inşa edilecek!

Toplu açılış ve bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Karaca Deresi üzerine köprü yapılmasına yönelik talimatının ardından çalışmalar başlatıldı.

Dokuzsele Deresi ıslah projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Dokuzsele Deresi Islah projesindeki kamulaştırmalarda sona gelindi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dokuzsele Deresi Islah Projesi kapsamında çalışmaların olumlu bir şekilde seyir aldığını kaydederken,”Dere üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarını bitirmek üzereyiz” dedi.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Asar Deresi temizleniyor Haberi

Asar Deresi temizleniyor

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Asar Deresi çevresinde oluşan çevre kirliliğine karşı aldığı önlemler çerçevesinde temizlik çalışmalarına başladı. Ekipler dere çevresine kontrolsüz bir şekilde atılan katı atık, moloz ve hafriyat kalıntılarını iş makineleri ile temizleyerek rehabilitasyon çalışmaları yaptı. Asar’ın çevresinin temizlenmesinin ardından dere yatağında da düzenleme ve temizleme çalışmaları başladı. Şehrin merkezinde Düzce’nin iki yakasını birleştiren Asar deresinde temizlik çalışmaları çok kısa bir süre içinde...