12 / 05 / 2024

ASAT Antalya

ASAT Antalya

ASAT, Antalya genelinde 671 milyon 500 bin liralık yatırımı ihale aşamasına getirdi. Devam edenlerle birlikte yatırım miktarı 983.5 milyon liraya ulaştı.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya Serik'e lojistik merkez inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Antalya Oba'ya 7 milyonluk yatırım!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Oba Mahallesi’ne 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Antalya Korkuteli'ne 8.2 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde kanalizasyon seferberliğini sürdürüyor. ASAT ekipleri, Korkuteli’nin Uzunoluk, Karşıyaka ve Yenimahallelerine 8 milyon 200 bin TL'lik altyapı yatırımı yapıyor.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya Korkuteli'nde 52 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

ASAT'tan Alanya'ya 49 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yaptığı yatırımlarla göz doldurdu. Sadece ASAT, ilçenin biriken alt yapı sorunları için 3 yılda toplam 49 milyon lira harcadı. İlçenin en önemli sorunları arasında yer alan içme suyu için yapılan yatırım ise 40 milyon lirayı buldu.

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.

ASAT Antalya Haberi

ASAT Antalya

Bütünşehir Yasası ile Antalya'nın tüm ilçelerinin su atık su ve arıtma hizmetlerini üstlenen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) yeni bir yatırım sağanağının hazırlığını tamamladı. 671 milyon 500 bin liralık yatırımı ihale aşamasına getiren ASAT, devam eden 312 milyon liralık projeleriyle yatırım tutarını 983.5 milyon liraya ulaştıracak. 


ASLAN PAYI KEMER'İN 

ASAT'ın 2015 yılı bitmeden ihalesini gerçekleştireceği projelerin 387 milyon 500 bin liralık bölümünü artıma tesisi yatırımları oluşturuyor. İçme suyu yatırımları 117 milyon lira, kanalizasyon ve yağmur suyu drenajı yatırımları ise 114 milyon lira seviyesinde. ASAT'ın önümüzdeki dönemde yapacağı yatırımlardan en büyüğü turistik Kemer ilçesinde gerçekleştirilecek. Kemer ilçesine 250 milyon liralık bir yatırımla yeni arıtma tesisi kurulacak. İçme suyu yatırımlarında en büyük bütçe ise 55 milyon lira ile Kaş grubu içme suyu...