16 / 05 / 2024

ASAT su borcu yapılandırması başvuru

ASAT su borcu yapılandırması başvuru

ASAT Genel Müdürlüğü, abonelerine büyük kolaylık sağlıyor. ASAT Genel Müdürlüğü, 6552 Sayılı Kanun gereği su borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat edebileceğini duyurdu.

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Su borcu olanlara duyuruldu! O tarihe kadar işlemlerinizi hemen yapın!

İstanbul’da ikamet eden vatandaşlara borçları ile alakalı yeni gelişmeler bildirildi. İşte detaylar!

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Milyonların borcu siliniyor! Eğer elektrik, su, telefon borcunuz varsa…

Milyonlarca borcu olan vatandaşa güzel haber geldi. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Vatandaşın borcu siliniyor! Milyonlarca kişiye müjde! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…

Milyonlarca borçlu vatandaşa güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini gerçekleştiremeyen kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu nedeni ile hacizlik olan kişilere devlet yardımda bulunacak. İşte detaylar…

Borcu olana müjdeli haber! Elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturasını devlet ödeyecek

Milyonlarca borçlu kişiye güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini yapamayan kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu sebebi ile hacizlik olan kişilere devlet yardım edecek. İşte detaylar…

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Antalya Aklar'daki su deposu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

Antalya ASAT altyapı inşaatı yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğünden (ASAT), kanalizasyon şebeke inşaatı yaptıracak. Söz konusu inşaat işinin toplam bedeli 7 milyon dolar olarak belirlendi.

Alanya Çamlıca Mahallesi'nde su sorunu Ağustos'ta çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar?

Taşınmaz mallar için alınan elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler yapılıyor. Peki, aldığınız evdeki aboneliklerin borcu olduğunu düşünelim. Peki, satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar diyorsanız işte yanıtı..

ASAT su borcu yapılandırması başvuru Haberi

ASAT su borcu yapılandırması başvuru


Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 6552 Sayılı Kanun gereği su borçlarını yeniden yapılandırılmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat edebileceğini duyurdu.

ASAT Genel Müdürlüğü, abonelerine büyük kolaylık sağlıyor. 6552 Sayılı İş Kanunu, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yapılandırılmasına Dair Kanun’un 11 Eylül 2014 tarihli Mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle su veya atıksu borcu olan abonelerin borçları yeniden yapılandırılacak. 


ASAT’tan yapılan açıklamada, 30 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarını yapılandırmak isteyen abonelerin, 1 Aralık 2014 tarihine kadar ASAT Genel Müdürlüğü’ne başvurmaları istendi. Abonelerin bu borçlarını yeniden yapılandırarak, 36 ayda 18 taksite kadar ödeyebilecekleri belirtildi.


Açıklamada, borçlarını yapılandırıp, düzenli şekilde ödeyen aboneler ile ilgili herhangi bir idari ve hukuki işlem yapılmayacağı...