04 / 05 / 2024

Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Nerede

Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Nerede

Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Metehan Hanedan ve Ülkümen Bulur 100 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Yatırım Varlık Kiralama 45 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 148 gün vadeli, 45 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.   

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK tarafından onaylanmış Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,5941!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 3.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5941 oldu. 

Yatırım Varlık Kiralama 35 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 35 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam... 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 5. kupon ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 5. kupon dönemine ilişkin 7 milyon 34 bin 399 TL'lik kar payı ödemesi tamam...

Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Nerede Haberi

Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Nerede


Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Metehan Hanedan ve Ülkümen Bulur ortaklığında kuruldu.


Asbancı Yatırım Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-DANIŞMANLIK Firma, danışmanlık alanları, mali denetmen lik, finans danışmanlığı, finansal ve mali analizler, teknik muhasebe ve kaynak hesaplamaları, işletmelerde risk analizleri, vergi hesapları ve vergilendirme mevzuatı alanlarında , yerli ve yabancı yatırımlar , yatırımcılar ve yatırım alanları konularında , yatırım projeleri ve değerlendirmeleri, uluslararası finans ve bankacılık alanlarında, yurt içi ve yurt dışı kredilendirmelerde, Uluslararası standartlar, işletme ve işletme karlılığı, iş geliştirme , araştırma ve geliştirme, kuruluşlar ve ticari yapılanma alanlarında , strateji , İnsan kaynakları , sosyal projeler, eğitim ve eğitsel alanlarında özel ve tüzel kişilere, ticari ve kamu kurumlarına...