02 / 05 / 2024

Aşçıoğlu Grubu deyaar ile ortaklık anlaşması mı imzaladı

Aşçıoğlu Grubu deyaar ile ortaklık anlaşması mı imzaladı

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu Grubu deyaar ile ortaklık anlaşması mı imzaladı Haberi

Aşçıoğlu Grubu deyaar ile ortaklık anlaşması mı imzaladı

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı.


Grup, Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Dubai devi Deyaar Grubu ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Grubun yurtdışında büyüme stratejisi doğrultusunda bu ortaklığa imza attıklarını söyleyen Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, uzmanlık becerilerimizi paylaşarak güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz"...