03 / 05 / 2024

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu

Aşçıoğlu Grubu Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Anlaşmayla, her iki ülkede yeni projeler geliştirilecek.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu Haberi

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile bir 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Ortakları arasında Dubai Islamic Bank'ın da bulunduğu, halka açık bir firma olan Deyaar Grubu'nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ile Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşmayla, ortaklar Türkiye ve Dubai'de ortak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Bu anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu'nun Dubai'deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar'ın da Türkiye'de yeni fırsatlar yaratmasına olanak sağlayacak. Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami, anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Qatami, "Türkiye, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi" dedi. 


DOĞAL BİR UYUM VAR 

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da "Her iki kuruluş da benzer hedefler...