27 / 04 / 2024

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi

Selenium markalı projeleriyle tanınan Türkiye’nin köklü gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi Uğraş Aşçı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi Haberi

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi



Aynı zamanda Aşçıoğlu’nun yurtdışında büyüme stratejisinin de somut adımı olarak yorumlanan anlaşmanın, Türkiye’de ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde, gayrimenkul alanına büyük bir katma değer sağlayacağı ifade edildi. 


Taraflardan yapılan açıklamaya göre, Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Dubai devi Deyaar Grubu’nun CEO’su Saeed Mohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşma, ortakların Türkiye’de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirerek mega projelere imza atacakları anlamına geliyor. Anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu’nun Dubai’deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar’ın da Türkiye’de, yeni fırsatlar yaratmasına olanak sağlayacak.


Deyaar CEO’su Al Qatami, Türkiye’nin kilit bir bölge olarak cazibenin merkezi olduğunu belirtirken, “Küresel coğrafyada varlığımızı genişletme stratejimizle Türkiye’nin bir numaralı gayrimenkul grubuyla güçlerimizi birleştirmiş olduğumuz...