29 / 04 / 2024

ase yapı müdürü Hüseyin Ahmet Süzen

ase yapı müdürü Hüseyin Ahmet Süzen

Ase Yapı kurucu ortaklarından biri olan Hüseyin Ahmet Süzen kimdir? Ase Yapı'nın diğer kurucu ortağı kimdir? Ase Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ase Yapı ve Hüseyin Ahmet Süzen...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır? sorusudur. İşte detaylar!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

ase yapı müdürü Hüseyin Ahmet Süzen Haberi

ase yapı müdürü Hüseyin Ahmet Süzen

Hüseyin Ahmet Süzen kimdir?

Hüseyin Ahmet Süzen, Ase Yapı kurucu ortaklarından biri. Ase Yapı'nın diğer kurucu ortağı ise Bekir Erdoğan Avcı'dır. 


Ase Yapı..

Kurucu ortakları müteahhitlik geleneği ile yoğrulmuş 1950 yılından beri sektörde irili ufaklı birçok projede gerek tasarım, gerek proje uygulama hususunda bireysel olarak sürdürdükleri müteahhitlik faaliyetlerini 2005 yılı sonunda kurulan Ase Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. çatısı altında birleştirerek kurumsal bir hüviyet kazanmıştır. 


2008 yılında yaşanan küresel ekonomik krizden öz kaynaklarını koruyarak çıkmış, kriz sebebiyle eleman çıkarmadan, başladığı projelerden yüz akıyla çıkmayı başarmıştır. Kalite, İş ve Yapı Güvenliği hususlarından asla ödün vermeden yüksek standartlarda iş yapmaya devam etmektedir.


Vizyon:

Arkamızda Dünya standartlarında Teknoloji, Estetik ve Fonksiyonelliğin harmanladığı ESERLER bırakmak


Misyon:

Müşteri odaklı, müşteri ihtiyaçlarına uygun projeler üretmek; Üretilmiş projeleri etkin, verimli ve karlı biçimde...