03 / 05 / 2024

Aselsan Elektronik projeleri

Aselsan Elektronik projeleri

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı...

Aselsan Elektronik organizasyon değişikliğini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. organizasyon değişikliğini yayınladı.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kat mülkiyeti projeleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Meclis'e sunulan yeni Torba Tasarısına göre, kat mülkiyeti için hazırlanan onaylı mimari proje elektronik ortamda da gönderilebilecek..

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Aselsan'dan 15 milyon dolarlık satış!

Aselsan, 23 Ekim'de toplam bedeli 14 milyon 536 bin 600 dolar olan Elektronik Harp Sistemleri satış sözleşmesini imzaladı.

Aselsan Makedonya'da şube açtı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Makedonya'da şube açtı.

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı!

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı. Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalamaya göre Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı.

Aselsan Koridor 10 otoyolunun gişelerini yenileyecek!

Makedonya 'daki " Koridor 10 " otoyolu üzerinde bulunan Romanovtse, Petrovets, Sopot, Otovitsa ve Gradsko gişeleri, ASELSAN tarafından yenilenerek, elektronik geçiş sistemine uygun hale getirilecek.

Aselsan Karayolları ile sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Aselsan otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Aselsan, Kazakhstan Aselsan Engineering ile 2.9 milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Aselsan Elektronik projeleri Haberi

Aselsan Elektronik projeleri

Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!


İşte Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyeleri...