19 / 05 / 2024

aselsan kazakistan fabrikası

aselsan kazakistan fabrikası

Aselsan ile Kazakistan Engineeringin ortaklaşa kurduğu ve Kazakistan Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmalarının üretileceği fabrika tamamlandı. Elektro optik fabrikasının açılışı, 10 Aralık'ta yapılacak....

Aselsan Silah Fabrikası 17 Aralık'ta açılıyor!

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatı süren Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nın yüzde 80'i tamamlandı. Fabrika 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası 2020'de açılacak!

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası'nın 2020 yılının Aralık ayında açılması planlanıyor. Konya Savunma Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, fabrikanın Şeb-i Arus törenleri sırasında açılmasını planladıklarını söyledi.

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Emek Boru Kazakistan'da fabrika açacak!

Emek Boru, Kazakistan'da kendi kaynaklarıyla Emek Boru KZ adı altında spiral çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başladı. Fabrika kısa zamanda üretime geçecek..

Azia Avto Kazakistan'da fabrika inşa edecek!

Kazakistan'da Turkuaz Machinery şirketinin temsil ettiği Meka, Kazakistan'ın önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Azia Avto'nun, Doğu Kazakistan'ın Ust-Kamonogorsk şehrinde kuracağı yeni fabrikasının inşasında yer alacak.

Shamrock Grubu Kazakistan'da fabrika kuracak!

Denizli'de 35 yıldır tekstil, oluklu mukavva, makine, çimento, inşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren Shamrock Grubu, Kazakistan'da iplik fabrikası yatırımının ardından, dokuma fabrikası ve ev tekstili tesisi kurmayı planlıyor.

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor!

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor. Savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor. Aselsan ve Bilkent Üniversitesi ortaklığındaki fabrikanın temeli yarın atılacak

Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli atılıyor!

Savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor. Aselsan ve Bilkent Üniversitesi ortaklığındaki fabrikanın temeli yarın atılacak..

Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor!

ASELSAN ve Bilkent Üniversitesi ortaklığında kurulan haberleşme ve enerji sektörleri için bir saç telinden daha ince ve dayanıklı malzemelerin üretileceği Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli 23 Aralık 2014 Salı günü, düzenlenecek törenle atılacak.

Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli salı günü atılacak!

ASELSAN ve Bilkent Üniversitesi ortaklığında kurulan savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için bir saç telinden daha ince ve dayanıklı malzemelerin üretileceği Türkiye'nin ilk çip fabrikası 23 Aralık 2014 Salı günü, düzenlenecek törenle atılacak

ASELSAN yeni fabrikasını Ürdün'de açtı!

Türkiye ile Ürdün arasındaki iş birliğinin meyveleri alınmaya başlandı. ASELSAN ve King Abdullah II Design & Development Bureau Yatırım Grubu'nun ortaklaşa kurduğu fabrikanın açılışını Ürdün Kral'ı II. Abdullah yaptı.

Aselsan'ın Ürdün'deki fabrikasının açılışı gerçekleşti!

Küresel pazarlarda büyümeyi hedefleyen ASELSAN, Ürdün'de fabrika açtı. Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği tesisin açılışı Ürdün Kralı Abdullah tarafından gerçekleştirildi.

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı!

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı. Ürdün Kralı Abdullah, ASELSAN'ın, Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarını üreteceği fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.Kral Abdullah tesiste incelemede bulundu.

aselsan kazakistan fabrikası Haberi

aselsan kazakistan fabrikası


İki kurumun 2011'de kurulan Kazakistan-Aselsan Engineering Şirketi'nin ilk yatırımı olan elektro optik fabrikasının açılışı, 10 Aralık'da yapılacak.


Kazakistan Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmalarının üretileceği tesisin ana etaplarının 36 milyon dolara mal olduğunu öğrenildi.


Astana'daki fabrikanın açılışına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kazakistan Savunma Bakanı Adilbek Jaksıbekov, Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar ile Aselsan Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın katılması bekleniyor.



KAZAKİSTAN ASELSAN ENGİNEERİNG ŞİRKETİ


Kazakistan Aselsan Engineering Limited Sirketi, 18 Nisan 2011 tarihinde kuruldu. KAE, Kazakistan askeri ve sivil kuruluşlarla bölge ülkelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik elektro optik ve elektronik cihaz ve sistemleri üretecek. Şirket ayrıca, bu sistemlerin her türlü platforma entegrasyonunu gerçekleştirecek.


Elektro optik fabrikasının önemli kısmı olan Faz 3'ün gelecek yıl tamamlanmasıyla, Kazakistan'ın teknolojik yeteneğiyle, sayılı ülkelerden biri haline geleceği belirtiliyor.


KAE...