28 / 04 / 2024

Asena Atalay taşındı

Asena Atalay taşındı

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

David Cameron 70 milyon TL'lik eve taşındı!

İngiltere'de Başbakanlık görevinden ayrıldıktan sonra koli taşıyarak görüntü veeren David Cameron'ın 17 milyon Sterlin (70 MİLYON TL) değerindeki eve taşındığı öğrenildi. Bu iki tezat durum sosyal medyada çok konuşulan konuların başında geldi.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

ODTÜ’deki yol sorunu Meclis'e taşındı!

ODTÜ’deki yol karmaşası CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. Erdoğdu, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde, ODTÜ’de neler olup bittiğini sordu.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Asena Atalay, Beykoz Konakları’ndaki villasını kiraya verdi!

Kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay ile Caner Erkin, boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Asena Atalay geçen yıl satın aldığı Beykoz Konakları’ndaki villasını 36 bin liraya kiraya verdi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Asena Atalay taşındı Haberi

Asena Atalay taşındı

Futbolcu Caner Erkin'den geçen ay boşanan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı.


Emirgan'da bir apartman dairesine taşınan Caner Erkin'den sonra Asena Atalay da yeni hayatını kurdu. Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.






Ancak 22. katta yer alan 306 m2 büyüklüğündeki daire Atalay'a dar geldi.


Tam bir alışveriş tutkunu olan Atalay, 600 çift ayakkabısına yer bulamayınca, bir kısmını deniz manzaralı evinin balkonuna yerleştirdi.




Posta




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Emirgan'da bir apartman...