25 / 05 / 2024

Asena Monaco

Asena Monaco

Monaco'da yaşamaya karar verdiğini söyleyen oryantal Asena Monaco'dan 11 oda 3 salona sahip, bahçe içinde, 7 dönüm alan üzerinde yükselen bir şato alacağını dile getirdi...

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Henry Onyekuru İstanbul'dan ev bakıyor!

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 8 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Asena Ceylan tarafından kuruldu.

1 milyon dolar ile hangi şehirden ne kadar mülk alınır?

Yapılan bir araştırmaya göre 1 milyon dolar ile Monaco'da sadece 16 metrekarelik bir mülk alanı alınabilirken, İstanbul’da 109 metrekarelik bir mülk alımı yapılabiliyor.

Bt Konaklama Otelcilik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bt Konaklama Otelcilik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tunay İnce ve Şevket Baran Asena ortaklığında kuruldu. 

Escobar'ın Medellin'deki evi 375 kilo patlayıcı ile yıkıldı!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın başkent Bogota’da uzun süre ikamet ettiği Monaco binası, 375 kilo patlayıcı ile 3.2 saniyede yıkıldı. 

Dere Group İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dere Group İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Dere ve Hasan Dere ortaklığında kuruldu. 

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Eroğlu ve Mualla Asena Akşahin ortaklığında Kartal'da kuruldu.

Kayı Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Asena Çilenti ve Serkan Demir ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Monaco Prensi kentsel dönüşümle kazanacak!

Monaco Prensi hem küçük ülkesinde konut sayısını artırmak için eski binaları yıkıp daha yükseklerini inşa ediyor hem de denize ada yapıyor. 

Asena Monaco Haberi

Asena Monaco


Bodrum'da Club Catamaran'da sahne'ye çıkan oryantal Asena, Monaco'da yaşamaya karar verdiğini söyledi. Şubat ayından beri Monaco'ya gidip geldiğini belirten Asena, "Şubatta özel bir gecede sahne almıştım ve o gece hayatım değişti. Orada bir dostum bana bir şato buldu. 'Al bu şatoyu' dedi. Ben de Allah'ın izniyle alacağım. Tüm evraklar tamam gibi" dedi. Ünlü oryantalin alacağı şatonun 11 oda, 3 salon, bahçe içinde 7 dönüm olduğu...