09 / 05 / 2024

 Aşevi ve Gıda Bankası Projesi

 Aşevi ve Gıda Bankası Projesi

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusrettin Kızgın tarafından kuruldu.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

 Aşevi ve Gıda Bankası Projesi Haberi

 Aşevi ve Gıda Bankası Projesi

Kartal Belediyesi ilçe genelinde sosyal yatırımlarına devam ediyor. Kartal Belediyesi'nde yer alan habere göre; alı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için düğmeye basıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Yalı, Topselvi ve Yunus Mahallelerinin muhtarları ile birlikte çalışmaların başladığı alana giderek söz konusu çalışmaları inceledi. 

Başkan Gökhan Yüksel, Kültür Merkezi ve Aşevi Projesi’nde incelemelerde bulunmadan önce; Yalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak okul öncesi ve okul çağındaki çocuklara trafik kurallarının eğlenceli ve uygulamalı yollarla öğretileceği "Trafik Eğitim Parkı"nı ve yapımı devam eden "Mehmet Ali Büklü Meydan Projesini" ziyaret etti.


40 Yıllık Hayal Gerçek Oldu 

Sonrasında Yalı Mahallesi sınırları...