15 / 05 / 2024

asfalt onaran beton

asfalt onaran beton

İNGİLTERE'de Cambridge, Bath ve Cardiff üniversitelerinin ortak çalışması ile kendi kendini onarabilen beton üretildi. Özel bir bakteri türü içeren betondan yapılacak asfaltlar, yollarda zamanla oluşacak bozuklukları onaracak...

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

Beton yol tasarrufuyla her 4 yılda bir Avrasya Tüneli yapılır!

Beton yolların, petrolde yaşanan dışa bağımlılığı azaltıcı etki yaratacağı dile getiren TCMB CEO'su Ismail Bulut, asfalt yolların yıllık bakım masrafı yerine her 4 senede bir Avrasya Tüneli yatırım maliyeti kadar tasarruf yapmanın mümkün olduğunu belirtti.

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdoğdu tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Hatay Çekmece Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çekmece Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir'den Defne'ye asfalt!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 6 milyar 570 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Hisar Belediyesi asfalt çalışmaları sürüyor!

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi.

Antakya Yeni Devlet Hastanesi yoluna asfalt!

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

asfalt onaran beton Haberi

asfalt onaran beton

İNGİLTERE'de Cambridge, Bath ve Cardiff üniversitelerinin ortak çalışması ile kendi kendini onarabilen beton üretildi. Özel bir bakteri türü içeren betondan yapılacak asfaltlar, yollarda zamanla oluşacak bozuklukları onararak kendi kendini yağmur suyu ile birleştiğinde kireçtaşına dönüşüyor ve asfaltta meydana gelen boşlukları dolduruyor. Bu maddenin daha da geliştirilerek inşaatlarda da kullanılabilmesi öngörülüyor. 

yenileyebilecek. Betona karıştırılan özel...