30 / 04 / 2024

asfalt plent tesisi

asfalt plent tesisi

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Kayseri'de icradan 1 milyon 417 TL'ye asfalt plent tesisi!

Kayseri 4. İcra Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan 12.800,00 metrekarelik tarlayı 1 milyon 417 bin 167 TL'den satışa çıkarıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Döşemealtı'daki villa arsası alanına asfalt tesisi mi kurulacak?

Döşemealtı Belediyesi'nden villa arsası alarak ev yapanlar, evlerinin bitişiğine parke taşı ve asfalt tesisi kurularak cezalandırılıyor. Bölgede yaşayanlar imza kampanyası başlattı

Malatya Asfalt Plenti Tesisi'nde çalışmalar inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asfalt Plenti Tesisi alanında ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzurum'da Bitüm Tank Tesisi kurulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Kahramanmaraş Asfalt Plent Tesisi projesinin toplantısı 1 Aralık'ta!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi'nde yer alan Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 1 Aralık 2015 günü saat 15:00'da yapılacak.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

asfalt plent tesisi Haberi

asfalt plent tesisi

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. 2 milyon 880 bin liraya bitirilmesi planlanan yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek. 


Proje 5 bin 459 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. İşletmede 10 personel istihdam edilecek. Proje sahası, daha önce çimento üretim tesislerinden birinin depo ve malzeme stok alanı olarak kullanılıyordu. 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Belediye Hizmet Alanı olarak yer alan arazi Serik Belediyesinin tapulu...