06 / 07 / 2024

Asfalt Plenti Tesisi

Asfalt Plenti Tesisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Elmalı'da Yuva Kapalı Devre Sulama Sistemi, İndirici Trafo Merkezi ve Asfalt Plenti Tesisi'nin açılışını yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

3.Köprü asfalt için Benninghoven ECO-4000'i tercih etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini'nde Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Antalya Döşemealtı'daki villa arsası alanına asfalt tesisi mi kurulacak?

Döşemealtı Belediyesi'nden villa arsası alarak ev yapanlar, evlerinin bitişiğine parke taşı ve asfalt tesisi kurularak cezalandırılıyor. Bölgede yaşayanlar imza kampanyası başlattı

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Malatya Asfalt Plenti Tesisi'nde çalışmalar inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asfalt Plenti Tesisi alanında ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzurum'da Bitüm Tank Tesisi kurulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Asfalt Plenti Tesisi Haberi

Asfalt Plenti Tesisi

Elmalı'ya duble yol, mezbaha, sulama sistemi, aile sosyal hizmet merkezi yatırımlarının müjdesi verildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli'nin ardından açılış zincirine Elmalı'da devam etti. 




Ak Parti milletvekilleri, Î1 Başkam, ilçe belediye başkanlarının da katıldığı Elmalı ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yuva Kapalı Devre Sulama Sistemi, Asfalt Plent Tesisi ile TEİAŞ'ın yaptığı indirici trafo merkezinin açılışı yapıldı. Antalyalı basın mensuplarının da izlediği ziyaret programında, Elmaldı vatandaşlarla basın toplantısında bir araya gelen Çavuşoğlu ve Türel, yatırım müjdeleri verdi. 




45 yıl sonra sulama sistemi 

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve Başkan Menderes Türel'in ilk durağı Yuva Mahallesi oldu. Coşkulu kalabalık tarafından davul zurnalarla karşılanan Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel'e halk yoğun ilgi gösterdi. Halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,...