28 / 04 / 2024

asfor ataşehir telefon

asfor ataşehir telefon

Asfor Ataşehir fiyatları 196 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Avva İnşaat projesi Asfor Ataşehir'de konut ödemeleri yüzde 40 peşinattan sonra banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

Asfor Ataşehir nerede?

Asfor Ataşehir nerede? Avva İnşaat imzasını taşıyan Asfor Ataşehir Evleri projesi Örnek Mahallesi Yunus Emre Cad. No:23-24 Ataşehir – İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Asfor Ataşehir ne zaman teslim?

Asfor Ataşehir ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Avva İnşaat projesi Asfor Ataşehir Evleri projesinde konut fiyatları 196 bin liradan başlayarak değişiyor...

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Park Yaşam Ataşehir satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon!

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ticari alanları satışa çıkarılan projede dükkanların satış fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Tema İstanbul Ataşehir iletişim!

Tema İstanbul Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Temmuz ayında teslim edilecek olan Tema İstanbul Ataşehir projesinde toplam 3531 adet daire bulunuyor.

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

asfor ataşehir telefon Haberi

asfor ataşehir telefon


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükselen Asfor Ataşehir konut projesi Avva İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Asfor Ataşehir fiyatları öncesinde Asfor Ataşehir hakkında detayları verelim.


Asfor Ataşehir projesi 102 adet konuttan meydana geliyor. Asfor Ataşehir projesinde konut ve ticari alanlar bulunuyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Asfor Ataşehir projesinin bir bloğunun altında ticari üniteler yer alıyor.


Asfor Ataşehir'de daireler 66 metrekare ile 108 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Asfor Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.



Asfor Ataşehir fiyatları!


Asfor Ataşehir fiyatları 196 bin liradan başlayarak değişiyor. Asfor Ataşehir projesinde konutların ödemeleri yüzde 40 peşinat sonrasında banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Asfor Ataşehir Evleri satış ofisi ile...