27 / 04 / 2024

Asgari ücret ek zam

Asgari ücret ek zam

Milyonlarca çalışana Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı açıklanan yüzde 30 asgari ücret zammının ardından AK Parti maaşlara yeni bir zam yaptı. En düşük işçi maaşı 8 bin lira oldu. İşte detaylar...

Milyonlarca asgari ücretliye kötü haber! Para bankaya yatsa bile maaşlardan 1500 lira kesiliyor

Temmuz'da asgari ücretlerine zam alan milyonlarca çalışana kötü haber. Asgari ücret banakaya yatsa bile maaşlardan 1500 lira kesiliyor. Gündeme bomba gibi düştü. Eğer asgari ücret üzerinden maaş alıyorsanız bu ay yatacak olan paraya dikkat edin.

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yeni asgari ücret bombası: Tarih verdi

Asgari ücrete ek zam miktarını ekonomi uzmanlarının da gündeminin ilk sırasında yerini aldı. Ekonomiye ilişkin yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili ilginç bir tarihi gündeme getirdi. 'Asgari ücretlilerin canı yanacak, üzgünüm' dedi.

Asgari ücrete ek zammın açıklanacağı tarih belli oldu! Başkan Erdoğan duyuracak

Asgari ücrete ek zam konusunda işçi ve işveren kesimleri son toplantılarını yaptı. İki taraf da 12,5 milyon işçinin beklediği zam konusunda anlaştı. Belirlenen miktarın açıklanacağı tarih belli oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. İşte detaylar...

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam yapılacak ama bu detay herkesin dikkatini çekiyor

Asgari ücrete ek zam konusundan son adım yarın atılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanarak maaşlara yapılacak zammın adını koyacak. Uzmanlar ise asgari ücrete ek zamdan ziyade daha önemli bir konuya dikkat çekiyor.

Asgari ücrete ek zam konusunun görüşüleceği son tarih belli oldu! Artış yüzde 40 açıklanmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücrete ek zam çalışması hakkında yaptığı açıklamalardan sonra maaşlara yansıyacak artış için son kez toplantı yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek rakam kamuoyuna açıklanacak.

Asgari ücrete ek zam çalışmasında son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin o adımı atacak

Asgari ücrete yapılacak ek zam öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den peşe peşe sıcak adımlar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, dün yaptığı konuşmada ek zammın miktarının açıklanacağı tarihi duyurmuştu. Bilgin açıklama öncesi diplomasi trafiğini sıklaştırdı.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ara zam miktarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Hükümetin asgari ücrete yapacağı ara zamla ilgili çalışmalar son şeklini aldı. Kamuoyunda asgari ücrete yapılacak zamla ilgili haberler gündemin ilk sıralarını meşgul ederken herkesin merakla beklediği tarihi Bakan Bilgin duyurdu. İşte detaylar...

Asgari ücrete ek zammın belli olmasından sonra artacak maaşlar ne zaman hesaba yatacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında enflasyon farkı yansıtılmış bir şekilde yapılacak artış miktarını AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, televizyonda katıldığı canlı yayında açıkladı. Herkesin merak ettiği oran belli olduktan sonra maaşların hesaba ne zaman yatacağı merak konusu oldu.

Özel sektör asgari ücrete zam oranlarını açıklamaya başladı! İşte Temmuz'da hesaplara yatacak maaş miktarı

Asgari ücrete zam beklentisi son günlerde işçi ve işveren kesimi tarafından yakından izlenen konuların başında geliyor. Asgari ücretin alım gücündeki erime Temmuz'da ek zam tartışmalarını gündeme getirdi. Hükümet enflasyon farkını maaşlara yansıtacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete gelecek zam miktarını açıkladı: İşçimizden esirgemeyeceğiz

Asgari ücrete ara zam formülü masaya geldi. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen zam çalışmalarına hız verildi. Bakan Bilgin, biten çalışmanın Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacağını bildirmişti.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücret zammı ile ilgili gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş ek zammın yapılması için heyecanlı bekleyiş içerisinde. Peki, Asgari ücrete ara yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı? İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı hakkında son dakika haberleri güncel olarak takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Asgari ücret 5.250 TL olur mu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine gelecek! SGK uzmanı resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, ek zamların ödeneceği tarih belli oldu. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken SGK uzmanı, Dilet Ete, en düşük emekli maaşlarının asgari ücret düzeyinde olacağını açıkladı.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Asgari ücrete yüzde 9 ek zam! Asgari ücret 15.000 TL mi oldu?

Asgari Ücrete ek zam mı geliyor sorusu gündemde bomba etkisi yarattı. Peki, Asgari ücrete ek zam mı geldi? Asgari ücret 15.000 TL mi oldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek sıraladı: Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ek zam geliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur zammının refah payı ile resmen yeniden güncelleneceğini dile getirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Asgari Ücret ile ilgili flaş iddia! Mart'ta artacak mı?

8 bin 500 liralık asgari ücret 1 Şubat 2023 itibariyle çalışanların eline geçti ancak çoktan açlık sınırının altında kaldı. Ek zammın seçimden önce yapılması bekleniyor. Mart'ta 10 bin lira olacağı iddiası geldi.

Asgari ücret açlık sınırının altında mı kalacak? İşte asgari ücretle ilgili acı gerçek!

Asgari ücret pazarlıklarına işçi adına katılan Türk-İş, pazarlığa açlık sınırı olan 7 bin 785 liradan başlayacağını açıklamıştı. Bakanlık tarafından yapılan ankette ise beklenti 7 bin 536 lira olarak açıklandı. Ekonomist Yalçın Karatepe farklı bir hesaplama yaptı ve asgari ücretle ilgili acı gerçeği

İşçi ve işveren tarafları diyaloğa başladı. İşte kulislerden sızan en son asgari ücret zammı!

En son Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "hayali değil gerçekçi bir zam oranı" olacak yönündeki açıklamasıyla umutları kıran asgari ücret zammı ile ilgili işçi ve işveren kesiminin masaya oturmadan karşılıklı görüşmelerle istişarelerde bulundukları belirtildi.

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu gerçek olursa vatandaş bayram eder! Hemen siz de bakın! 

Asgari ücret ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Aralık ayı içerisinde ilk toplantısını yapacak olan Tespit Komisyonu gerçekleştirilecek dört toplantının ardından kararını verecek. Peki, 2023 asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! İddialar peş peşe sıralandı!

1 Ocak 2023 zamlı asgari ücret hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 1 Ocak 2023 Asgari ücret kaç TL olacak? O rakam açıklandı!

Asgari ücrette yüzde 22 fark netlik kazandı! 2023 asgari ücret ne kadar olacak? 8 bin lira…

Aralık ayında açıklanacak olan asgari ücret zammı tüm Türkiye’yi yakından ilgileniyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalar ve tahminler de gelmeye devam ediyor. Peki 2023 asgari ücret ne kadar olacak? Hangi rakamlar konuşuluyor? Kimler, neler söyledi? İşte detaylar…

Asgari ücreti yükseltecek detay açıklandı! Asgari ücret 8 bin TL’yi görebilir!

Milyonlarca vatandaş her gün asgari ücret ile ilgili detayları ve son dakika gelişmelerini takip ediyor. Yapılan son açıklamalara göre asgari ücrete refah payı da eklenerek yeni ücret belirlenecek.

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu olursa vatandaş havalara uçar!

Milyonların heyecanla beklediği Ocak 2023 zammında son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. 1 Ocak 2023'de Asgari ücret ne kadar olacak? İşte son dakika!

Asgari ücret ek zam Haberi

Asgari ücret ek zam

Asgari ücrete hükümetin Temmuz'da yaptığı yüzde 30 ek zamdan sonra AK Parti belediyesinden çalışanlara yüzde 60'a varan oranda yeni zam yapıldı. 1 Temmuz'da 5 bin 500 lira olacağı açıklanan asgari ücret Amasya'nın Suluova ilçesindeki AK Parti belediyesinde 8 bin liraya çıktı.

Çalışanlara yapılan yüzde 60'lık zam sonrası kamuoyuna açıklama yapan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, belediyede çalışan personel için belirlenen en düşük ücretin yüzde 60 artış ile 8 bin lira olduğunu yeni zamlı maaşların çalışanlarza hayırlı olmasını dilediğini söyledi..

Belediye Başkanı Üçok, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde işçinin hakkını teri soğumadan teslim eden bir anlayışın temsilcisi olarak çalışanların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Üçok ile birlikte sözleşmeyi imzalayan Hak-İş Başkanı İsmail Pazar da, “İşçisini, emekçisini enflasyona ezdirmeyen, işçisinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını zamanında ödeyen Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’a...