02 / 10 / 2024

asgari ücret zam geldi mi

asgari ücret zam geldi mi

Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ek zam oranıyla ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak, asgari ücrete ek zam tarihi ve çalışmalardaki son durumla ilgili bilgi verdi..İşte detaylar..

Asgari ücret 2025 zammında son durum! İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakamlar!

Geçtiğimiz Ocak ayında 11 bin 402 TL'den 17 bin 2 TL'ye çıkan asgari ücretin 2025 yılının Ocak ayında ne kadar zamlanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek, asgari ücret 2025 Ocak'ta ne kadar olacak? 

Gazeteci Fatih Portakal'dan asgari ücret zammı açıklaması: Yüzde 65'e kadar yükselebilir! 

Yeni asgari ücretin belli olmasına aylar kala, gazeteci Fatih Portakal'dan asgari ücret zam oranı açıklaması geldi. İşte o rakamlar...

Ünlü ekonomist asgari ücret için rakam telaffuz etti! Asgari ücret 2025 Ocak'ta ne kadar olacak?

17 bin 2 liraya çıkartılan asgari ücrete yılda bir kez zam yapılacağı açıklanmıştı. Milyonlarca çalışan dört gözle 2025 yılının Ocak ayında asgari ücrete yapılacak zammı beklerken ünlü ekonomist Şeref Oğuz da asgari ücret için rakam telaffuz etti.

Asgari ücret Ocak 2025 zammı için IMF hesabı! Zam oranı ve net rakam belli oldu!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 2025 zammı için hesaplar yapılmaya başlandı. Peki, IMF raporuna göre hesaplanan asgari ücret zammı ne kadar olur?

2025 asgari ücret deşifre oldu! Büyük hayal kırıklığı! Asgari ücretlilere kırmızı alarm! 

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2025 asgari ücrete çevrildi. Asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak edilirken ekonomistler 2025 asgari ücret zam oranını deşifre etti. 

Asgari ücret zammında son dakika! AK Parti'den sıcak açıklama geldi!

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı pek çok kişinin gündeminde yer alırken, AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler'den de konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücret zammında son durum ne? 

Asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Milyonlarca çalışana 12 bin TL şoku: Asgari ücrete ara zam var mı?

Milyonlarca memur ve emeklinin maaşı belli olduktan sonra, gözler asgari ücrete çevrildi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Asgari ücret zam geldi mi? İşte 'Asgari ücrete ara zam var mı?' sorusunun yanıtı...

Alım gücü eriyor! Asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı!

Asgari ücretlinin alım günü her geçen gün giderek daha da erirken, eğer asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Özgür Demirtaş, 'emekli maaşı ve asgari ücret acilen artırılsın' dedi! İşte o enflasyon detayı...

Geçtiğimiz günlerde, hükümetten 'asgari ücrete zam enflasyonu artırır' bilgisi verildi. Peki Asgari ücret artışı enflasyonu etkiler mi? İşte Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın konuya ilişkin açıklaması...

Kulislerde asgari ücret hareketliliği başladı! İşte kalem kalem asgari ücret zammı hesaplaması!

Milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelip gelmeyeceğini merak ederken, kulislerde de asgari ücret hareketliliği başladı. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi? 

Asgari ücret Temmuz'da 13 bin TL'nin altına düşecek! 

Ekonomik şartlar vatandaşları yormaya devam ederken milyonlarca çalışanı doğrudan etkileyen asgari ücret için 'ara zam çıkmazı' devam ediyor. Gazeteci Ebru Baki, asgari ücretin alım gücünün temmuz ayında 13 bin liranın altına ineceğini öngörüyor. İşte detaylar...

Asgari ücret zammında kulis bilgileri geldi! Ünlü ekonomist, tarih vererek duyurdu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı için kulis bilgileri sızdı. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son dakika detayları...

asgari ücret zam geldi mi Haberi

asgari ücret zam geldi mi

Türkiye'de asgari ücrete Temmuz'da ek zam konusu gündemin en önemli konusu olmayı sürdürüyor.  1 Temmuz Cuma günü yeni ayın ilk günü olacak. Asgari ücerete ek zam konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının son şeklini verdiği asgari ücrete ek zam konusuyla ilgili kamuoyunun merak ettiği açıklamayı yaptı.

İşte Erdoğan'ın asgari ücerete zam yapılacak mı sorusuna verdiği cevap ve açıklamaları:

Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz.

Yapılan artışın istihdamda herhangi bir olumsuz etkiye yol açmasına meydan verilmeyecektir. İnşallah bu konuda müjdeli bir haberi en kısa sürede paylaşmayı ümit ediyoruz. Kamu çalışanlarına ve emeklilere enflasyon farklarını zaten vereceğiz.

Talimat verdim, çalışma...