02 / 10 / 2024

Asgari ücret zam

Asgari ücret zam

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Milyonlarca asgari ücretli çalışana ve emekliye yapılacak zammı iktidar medyası sızdırdı! İşte masada konuşulan ücretler

İktidarın ekonomi kurmayları asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam yapmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. Söz konusu zam için masada konuşulan miktarlar da ortaya çıktı.

Emekli ve memurların zamlı maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde yatacağı tarih!

Emekli ve memurların zamlı maaşlarının yatacağı tarihle ilgili son dakika haberleri dikkatle takip ediliyor. Temmuz'un 9'unda Kurban Bayramı idrak edilecek. 4 gün sürecek bayram öncesinde maaşlarını almak isteyenler bu haberi bekliyor. İşte detaylar..

Asgari ücrete ek zam bekleyenlerin canını sıkacak haber! Erdoğan istedi bakın kimin maaşı ne kadar olacak?

Asgari ücrete ek zam miktarının yapılan son açıklamalara göre yüzde 40 civarında olacağı açıklandı. Yılbaşında 4 bin 253 liraya çıkan asgari ücretin Temmuz'da yeniden artırılması için çalışmalar yapılıyor. Öte yandan bir zam haberi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İşte detaylar..

Asgari ücret ve emekli maaşlarına Temmuz'da ara zamla ilgili sürpriz açıklama! Miktarı hesaplayıp artışı duyurdu

Asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz ayında yapılacağı ifade edilen ara zamlarla ilgili geri sayım süreci devam ediyor. 4 Temmuz'da açıklanacak Haziran ayı enflasyon oranlarıyla birlikte maaşlara artışın nasıl yapılacağı belli olacak.

Asgari ücrete Temmuz zammında oran netleşiyor! Yüzde 40'lık zam şimdi masaya kondu! 

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları için Temmuz zammıyla milyonlarca kişinin alım gücü yükselecek. Peki asgari ücrete kaç lira zam gelecek? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Asgari ücrete ara zamda son dakika! Yeni asgari ücret kaç lira olacak? Asgari ücret zammı nasıl hesaplanacak?

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayını beklerken, pek çok isimden konuyla ilgili açıklama geldi. Peki yeni asgari ücret kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrette büyük müjde ay bitmeden geldi! Asgari ücrette son dakika toplantısı! Bu açıklama duyanı heyecanlandırdı!

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayını beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Atalay arasında AK Parti Genel Merkez’de sürpriz bir toplantı gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Asgari ücrete zamla ilgili sürpriz açıklama: Hükümet 'sabır' derken 10 bin lira altında olmamalı çıkışı geldi

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam tartışmaları ve zammın olup olmayacağı merak edilirken gündem hayli hareketlendi. Enflasyon rakamının yıllık yüzde 73,50 olduğu açıklanmışken 'Asgari ücret 10 bin lira olsun' çıkışı geldi. İşe detaylar...

Asgari ücret emekli memurlara ek zam ve maaş ödemesi! Bakan Bilgin'den sürpriz açıklama

Emekli ve memurların temmuzda alacağı 6 aylık zam ve enflasyon farkı hesaplanıyor. Maaşlara yapılacak zamlarda en belirleyici kriter enflasyon rakamları olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı "ara zam" çalışması yapıyor! İşte detaylar...

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım

Hükümet milyonları ilgilendiren ekonomik düzenlemeleri Temmuz ayında yapacak. Emekli maaş zammı, asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemin en önemli konuları. Hükümetin akabinde köklü bir değişime gideceği iddia edildi.

Zam geleceği açıklanan asgari ücret emekli ve memur maaşlarında sürpriz gelişme: Bakan Bilgin işareti verdi ama...

Hükümet Temmuz ayında emekli, memur ve asgari ücretliye zam yapılacağına dair açıklamalar yaptı. 3600 ek göstergeyle birlikte EYT sorunu da çözüm için masada olacak. Peki maaşlara yatacak zamlar nasıl hesaplanacak, zamlar maaşları nasıl etkileyecek?

Zamlı asgari ücretin miktarı belli oldu! Bakın kaç lira fark edecek?

Asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde enflasyon karşısında eridi. Hükümet asgari ücrete ara zam formülüne ilk başlarda soğuk baksa da Temmuz'da yeşil ışık yaktı. Peki rakam kaç lira olacak? Detaylar belli oldu..

Asgari ücret 2025 zammında son durum! İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakamlar!

Geçtiğimiz Ocak ayında 11 bin 402 TL'den 17 bin 2 TL'ye çıkan asgari ücretin 2025 yılının Ocak ayında ne kadar zamlanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek, asgari ücret 2025 Ocak'ta ne kadar olacak? 

Gazeteci Fatih Portakal'dan asgari ücret zammı açıklaması: Yüzde 65'e kadar yükselebilir! 

Yeni asgari ücretin belli olmasına aylar kala, gazeteci Fatih Portakal'dan asgari ücret zam oranı açıklaması geldi. İşte o rakamlar...

Ünlü ekonomist asgari ücret için rakam telaffuz etti! Asgari ücret 2025 Ocak'ta ne kadar olacak?

17 bin 2 liraya çıkartılan asgari ücrete yılda bir kez zam yapılacağı açıklanmıştı. Milyonlarca çalışan dört gözle 2025 yılının Ocak ayında asgari ücrete yapılacak zammı beklerken ünlü ekonomist Şeref Oğuz da asgari ücret için rakam telaffuz etti.

Asgari ücret Ocak 2025 zammı için IMF hesabı! Zam oranı ve net rakam belli oldu!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 2025 zammı için hesaplar yapılmaya başlandı. Peki, IMF raporuna göre hesaplanan asgari ücret zammı ne kadar olur?

2025 asgari ücret deşifre oldu! Büyük hayal kırıklığı! Asgari ücretlilere kırmızı alarm! 

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2025 asgari ücrete çevrildi. Asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak edilirken ekonomistler 2025 asgari ücret zam oranını deşifre etti. 

Asgari ücret zammında son dakika! AK Parti'den sıcak açıklama geldi!

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı pek çok kişinin gündeminde yer alırken, AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler'den de konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücret zammında son durum ne? 

Asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Milyonlarca çalışana 12 bin TL şoku: Asgari ücrete ara zam var mı?

Milyonlarca memur ve emeklinin maaşı belli olduktan sonra, gözler asgari ücrete çevrildi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Asgari ücret zam geldi mi? İşte 'Asgari ücrete ara zam var mı?' sorusunun yanıtı...

Alım gücü eriyor! Asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı!

Asgari ücretlinin alım günü her geçen gün giderek daha da erirken, eğer asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Özgür Demirtaş, 'emekli maaşı ve asgari ücret acilen artırılsın' dedi! İşte o enflasyon detayı...

Geçtiğimiz günlerde, hükümetten 'asgari ücrete zam enflasyonu artırır' bilgisi verildi. Peki Asgari ücret artışı enflasyonu etkiler mi? İşte Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın konuya ilişkin açıklaması...

Kulislerde asgari ücret hareketliliği başladı! İşte kalem kalem asgari ücret zammı hesaplaması!

Milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelip gelmeyeceğini merak ederken, kulislerde de asgari ücret hareketliliği başladı. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi? 

Asgari ücret Temmuz'da 13 bin TL'nin altına düşecek! 

Ekonomik şartlar vatandaşları yormaya devam ederken milyonlarca çalışanı doğrudan etkileyen asgari ücret için 'ara zam çıkmazı' devam ediyor. Gazeteci Ebru Baki, asgari ücretin alım gücünün temmuz ayında 13 bin liranın altına ineceğini öngörüyor. İşte detaylar...

Asgari ücret zammında kulis bilgileri geldi! Ünlü ekonomist, tarih vererek duyurdu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı için kulis bilgileri sızdı. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son dakika detayları...

Asgari ücret zam Haberi

Asgari ücret zam

Asgari ücret zammı milyonlarca çalışanın ve binlerce işverenin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. 

Çalışanlar ve işverenler dört gözle asgari ücret zammını bekliyor. Milyonlarca çalışanı ve binlerce işvereni ilgilendiren asgari ücretin kaç lira olacağı ile ilgili araştırmalar her geçen gün artıyor. Asgari ücret görüşmelerinin başlandığı Aralık ayına yaklaşılırken, farklı rakamlar gündeme geliyor. 

Seçimlerin etkisiyle asgari ücretin 10 bin Türk Lirası'na ulaşacağını ileri sürenler bile oldu. En son Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ortaya atılan iddialara ilişkin tepkisini dile getirmişti. 

Asgari ücretin 9 bin lira olacağı yönündeki iddialar hakkında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat...