05 / 05 / 2024

asgari ücrete temmuz zammı yapılacak mı

asgari ücrete temmuz zammı yapılacak mı

Milyonlarca kişi asgari ücret zammındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete zam yapılacak mı? 

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Asgari ücret zammında son dakika! Bakan Işıkhan şimdi açıkladı! Asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan son noktayı koydu. Peki asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor: Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Son tahminler paylaşıldı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi?

Asgari ücrete zam gelecek mi? Temmuz ara zammında son durum!

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli ve memurun Temmuz’da yüzde 15 zam alması kesinleşirken, milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelecek mi? diye soruyor. Merkez Bankası’nın  asgari ücrete zam mektubunun ardından gözler şimdi hükümete çevrildi.

Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda zam gelecek mi? 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren ve vatandaşların gündeminde yer alan "asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelir mi" sorusuna Merkez Bankası'nın hükümete gönderdiği açık mektupta yanıt bulunduğu kaydedildi.

Temmuz'da asgari ücrete yeni zam var mı? Temmuz 2024 asgari ücret zammını bekleyenler hemen bakın!

Asgari ücretin 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 17 bin 2 lira olacağı açıklanmıştı. Peki Temmuz 2024'te asgari ücrete yeni zam var mı? 

Merkez Bankası'ndan asgari ücrete Temmuz ara zammı açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken; konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Merkez Bankası'ndan geldi. Peki asgari ücrete Temmuz ara zammı yapılacak mı? 

Uzman isim açıkladı: 2024'te asgari ücret bu kadar olacak! Ocak ayında asgari ücrete büyük zam geliyor

Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34 artışla net 11 bin 402 liraya yükseltilmişti. Yerel seçim öncesi asgari ücrete ocak ayında da büyük bir zam bekleniyor. İşte detaylar...

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

Simide yüzde 50 zam geldi! Şaşırtan açıklama: Asgari ücrete zam gelince uygun gördük

Çanakkale'de unlu mamüllere zam yapıldı. Simit 9 liraya, kır pidesi 25 liraya yükseldi. Kol böreğinin kilosu ise 180 TL oldu. Çanakkale Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selahattin İş, "Asgari ücrete zam gelince, zamlar da kendini gösterdi” dedi. 

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası tek tek açıklandı! Şimdi Temmuz zamlı yeni maaşlarınıza bakın! 

Milyonlarca vatandaşın maaşını etkileyecek asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zam açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi! Yeni asgari ücret resmen 11 bin 402 lira oldu

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücretin 1 Temmuz itibarıyla net 11 bin 402 liraya yükseltilmesine karar verdi.

Asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti! Asgari ücret kaç 11 bin 825 TL mi olacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam için geri sayım başladı. Açıklanan rakamlara göre; asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti. Peki asgari ücret Temmuz'da kaç TL olacak? 

asgari ücrete temmuz zammı yapılacak mı Haberi

asgari ücrete temmuz zammı yapılacak mı

Milyonlarca kişi asgari ücrete zam yapılacak mı sorusunun yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda ücretliler dahil herkesin gelirini artıracak düzenlemeler yapılması yönünde talimat verdiğini açıklamıştı. Konu ile ilgili olarak akatarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ilgili kurumlarla ilgili olarak çalışma başlattı.

Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete zam yapılacak mı? İşte asgari ücret zammındaki yeni formül...

ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI?

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre, asgari ücret ile ilgili olarak milyonlarca çalışanın alacağı ücret, 50.5 artışla 4 bin 253 TL şeklinde belirlenmişti. Şimdi milyonlarca çalışanın gözü asgari ücret ara zammına çevrildi. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücrete ara zamda 6...