06 / 05 / 2024

asgari ücrete zam çıkışı

asgari ücrete zam çıkışı

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam tartışmaları ve zammın olup olmayacağı merak edilirken gündem hayli hareketlendi. Enflasyon rakamının yıllık yüzde 73,50 olduğu açıklanmışken 'Asgari ücret 10 bin lira olsun' çıkışı geldi. İşe detaylar...

4 ayda tam 2 bin 681 TL eriyen asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen yüksek enflasyon çalışanların ve emeklilerin 4 ayda maaşlarını eritip kuşa çevirdi. Asgari ücretlinin alım gücü 14 bin 321 TL'ye kadar indi. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklaması! Asgari ücrete zam yapılacak mı? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir canlı yayında asgari ücrete ara artış yapılıp yapılmayacağı sorularını cevapladı.

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonların gözü bu haberde! İlk sinyal geldi!

Asgari ücret konusu 2024'te gündemin en önemli madeeleri arasında geliyor. Halk, asgari ücrete bir zam daha geleceğini beklerken ilk sinyal geldi. Peki asgari ücrete ikinci zam mı geliyor?

Asgari ücret zammında son dakika! Bakan Işıkhan şimdi açıkladı! Asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan son noktayı koydu. Peki asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Milyonlarca çalışana son dakika şoku! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca çalışan merakla asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Peki asgari ücrete ara zam olacak mı? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor: Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Son tahminler paylaşıldı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi?

Asgari ücrete zam gelecek mi? Temmuz ara zammında son durum!

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli ve memurun Temmuz’da yüzde 15 zam alması kesinleşirken, milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelecek mi? diye soruyor. Merkez Bankası’nın  asgari ücrete zam mektubunun ardından gözler şimdi hükümete çevrildi.

Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda zam gelecek mi? 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren ve vatandaşların gündeminde yer alan "asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelir mi" sorusuna Merkez Bankası'nın hükümete gönderdiği açık mektupta yanıt bulunduğu kaydedildi.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Milyonları ilgilendiren son dakika asgari ücret açıklaması geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusu yeniden gündeme geldi. İşte asgari ücretle ilgili son dakika beklentisi... 

Temmuz'da asgari ücrete yeni zam var mı? Temmuz 2024 asgari ücret zammını bekleyenler hemen bakın!

Asgari ücretin 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 17 bin 2 lira olacağı açıklanmıştı. Peki Temmuz 2024'te asgari ücrete yeni zam var mı? 

Asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? Son dakika açıklaması geldi: Bütçeler buna göre hazırlandı!

Merkez Bankası'nın "sıkılaşma" adımları hakkında konuşan İTO Başkanı Avdagiç, asgari ücrette ara zam konusunu da değerlendirdi ve tüm iş dünyasının bütçelerini buna göre yaptığının altını çizdi. Peki asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? İşte o açıklama..

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

asgari ücrete zam çıkışı Haberi

asgari ücrete zam çıkışı

Türk-İş'in Mayıs 2022 açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, açlık sınırı 6.017 TL ile mevcut asgari ücretin 1764 TL üzerinde gerçekleşti. Mutfak enflasyonundaki artış aylık yüzde 13 olurken son on iki aylık yüzde 107 oranında belirlendi. Yoksulluk sınırı ise 19.602 TL olurken bekâr bir çalışanın aylık yaşama maliyeti 7.836 TL‘ye ulaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam çalışmalarıyla "adaleti gözeteceğiz" açıklaması yaptı.

Bilgin, çalışanlara yönelik yapılacak çalışmanın adaleti gözeteceğini ve fonksiyonel farklılaşmayı ön plana çıkaracağını dile getirdi.

AK PARTİ'DEN ASGARİ ÜCRETLİLERE "SABIR" MESAJI

Asgari ücrete yapılması planlanan zamlarla ilgili hükümetten son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Enflasyon karşısında maaşları eriyen milyonlarca işçiye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Sabır" tavsiyesinde bulundu.

Özhaseki, emekliler ve asgari ücretlilerin merak ettiği düzenlemeyle ilgili...