05 / 05 / 2024

Asia Pacific Property Awards

Asia Pacific Property Awards

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Physkos Property'den kişiye özel gayrimenkul hizmeti!

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor.

Physkos Property Londra gayrimenkul sektörüne yön veriyor!

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

AND European Property Awards’tan 4 ödül aldı!

Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND; Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde 4 ödüle layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Asia Pacific Property Awards Haberi

Asia Pacific Property Awards

Propert Awards (Gayrimenkul Ödülleri), 2019-2020 Asya Pasifik bölgesinin kazananlarını açıkladı. Ödüller Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park Hotel’de dağıtıldı. Ödül galasında iki design group, Özbekistan Taşkent'teki projeleriyle 4 ödül birden kazandı. 

En İyi Kamu Servisi Mimarisi, En İyi Etkinlik Alanı Mimarisi, En İyi Karma Kullanımlı Yüksek-yapı Mimarisi ve En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi kategorilerinde ödüllendirilen projeler sırasıyla President Boulevard, Canal Tashkent, Tashkent Tower ve Aktepe Circle oldu. Şirket, President Boulevard, Canal Tashkent ve Aktepe Circle kıta birinciliği ve büyük final için yarışamaya devam ediyor.

“İstanbul tecrübemizi bu kez Taşkent’e taşıdık”

iki design group Kurucu Ortağı Y. Mim. Murat Kader alınan ödülllerle ilgili, “Ülkemizde edindiğimiz tecrübeler bize Taşkent gibi tarihi ve kültürüyle zengin bir kentte özenle düşünülmüş ve seçkin projeler uygulama şansı sundu. Bu...