04 / 05 / 2024

ASİAD proje

ASİAD proje

İl Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan projede, Başkent’teki “ tüm gençlere ” ulaşmak için belediyeler ve üniversitelerle işbirliği yapılacak. ASİAD tüm gençlere ulaşmak için örnek proje geliştirdi.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017!

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017 güncel listeye göre 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde konutların 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

Büyüme için faizler düşmeli, yatırımları önü açılmalı!

ASİAD Onursal Başkanı Barış Aydın, “Ekonomimizi şahlandırmak için devletiyle, özel sektörüyle daha fazla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz, Türkiye’yi küresel lider yapma hedefinden dönüş yok” dedi.

Sivas Gölova'da Örnek Köy inşa edildi!

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

Melih Gökçek Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nde Ankara'yı anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ve Başbakanlık Tanıtma Fonunun işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi”ne, katıldı.

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adım İstanbul Evleri'nde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

ASİAD proje Haberi

ASİAD proje

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD), risk grubundaki gençlere yönelik “örnek proje” geliştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan projede, Başkent’teki “tüm gençlere” ulaşmak için belediyeler ve üniversitelerle işbirliği yapılacak.


Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaretinde, “en büyük yatırımın gençlere yapılan yatırım” olduğunun altını çizen ASİAD Başkanı Barış Aydın, risk grubunda bulunan gençlerin topluma kazandırılmasının önemine dikkati çekti.


Barış Aydın, Ankara sevdalısı sanayici ve işadamları bir araya getiren ASİAD’ın böylesine önemli bir konu için elini taşın altına koyduğunu kaydederek, “Geleceğimiz olan gençlere sahip çıkmamız gerekiyor. Ne yazık ki bilinçli olmayan bazı aileler çocuklarına da gereken özeni gösteremiyor. Bu nedenle risk grubunda olan çok sayıda gencimiz var. ASİAD olarak bu gençlere destek olmak, onların ellerinden tutarak hayata kazandırmak istiyoruz. Öncelikle risk grubundan başlayacak...