03 / 05 / 2024

ASİAD projeleri

ASİAD projeleri

İl Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan projede, Başkent’teki “ tüm gençlere ” ulaşmak için belediyeler ve üniversitelerle işbirliği yapılacak. ASİAD tüm gençlere ulaşmak için örnek proje geliştirdi.

ASİAD, STK’lara örnek olacak!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( ASİAD ), 13 Ekim’de açılacak yeni hizmet binası aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarına ( STK ) örnek olacak donanımla inşa edildi.

ASİAD, Ankara'nın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapıyor!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği ( ASİAD ), Başkent'in en önemli ihtiyacı olan kentte birlik ve beraberlik duygusu ile ortak hareket yetisini geliştirmek için kolları sıvadı.

ASİAD’ın yeni projesi Acct Academy ile başarılı satış-pazarlama ekipleri yaratılıyor!

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği, yeni projesi “ACCT ACADEMY” ile inşaat sektörünün en büyük problemine çözüm sunuyor. ‘Yetersiz satış ve pazarlama ekibi’ konusu, “ACCT ACADEMY” tarafından ele alınıyor...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Arnavutluk'ta 500 konut inşası için ilk adım atılıyor!

Arnavutluk'ta Ulusal İmar Komitesi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, "Arnavutluk'ta 500 konut inşası projesinin finanse edilmesi kararı bir hafta içinde imzalanacak" dedi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

İHH İdlib'de briket ev inşasına başladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, İdlib'de çadır kentlere alternatif olarak briket ev inşasına başladı...

2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları mecliste!

Demiryolu projeleri ve 2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlakbank'tan konut stoku için önemli adım!

Emlakbank olarak kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma ve sosyal konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyleyen EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, ''Konut stokumuzu daha sağlam, verimli ve çevreci hale getirme yolunda ciddi adımlar atacağız'' dedi.

ASİAD projeleri Haberi

ASİAD projeleri

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD), risk grubundaki gençlere yönelik “örnek proje” geliştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan projede, Başkent’teki “tüm gençlere” ulaşmak için belediyeler ve üniversitelerle işbirliği yapılacak.


Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaretinde, “en büyük yatırımın gençlere yapılan yatırım” olduğunun altını çizen ASİAD Başkanı Barış Aydın, risk grubunda bulunan gençlerin topluma kazandırılmasının önemine dikkati çekti.


Barış Aydın, Ankara sevdalısı sanayici ve işadamları bir araya getiren ASİAD’ın böylesine önemli bir konu için elini taşın altına koyduğunu kaydederek, “Geleceğimiz olan gençlere sahip çıkmamız gerekiyor. Ne yazık ki bilinçli olmayan bazı aileler çocuklarına da gereken özeni gösteremiyor. Bu nedenle risk grubunda olan çok sayıda gencimiz var. ASİAD olarak bu gençlere destek olmak, onların ellerinden tutarak hayata kazandırmak istiyoruz. Öncelikle risk grubundan başlayacak...